HBR Branche en Klap Verzekeringsmakelaar bundelen krachten

HBR Branche en Klap Verzekeringsmakelaar bundelen krachten Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

De verzekeringsmarkt is sterk in beweging. Wetgeving verscherpt, er is sprake van digitalisering en er is een trend van de consolidatie. Zo hebben ook HBR en Klap Verzekeringsmakelaar hun krachten gebundeld. Als lidbedrijf van FHI kunt u gebruik blijven maken van uitstekend advies en kwalitatief uitstekende verzekeringen tegen scherpe premies.

Wie is Klap Verzekeringsmakelaar?
Klap is een middelgrote en volledig onafhankelijke verzekeringsmakelaar en heeft ruim 165 jaar ervaring in het verzekeren van bedrijfsmatige risico’s. Klap richt zich op het actief adviseren van zowel grote als kleinere ondernemingen, allen met een grote verscheidenheid aan risico’s. Daarbij focussen ze zich op risicomanagement, employee benefits, verzekeringen en pensioenen.

Voordelen voor u
Klap vindt het belangrijk dat de leden van FHI en daarmee de relaties van HBR de voordelen van deze samenwerking ervaren. Naast de persoonlijke service, zoals ook bij HBR al gebruikelijk is, biedt de samenwerking met Klap de mogelijkheid om verzekeringen nog meer op maat te maken. Klap kan zelf producten ontwikkelen en heeft direct toegang tot de verzekeringsbeurs. Daarnaast is Klap uitgegroeid tot een nationaal werkende verzekeringsmakelaar en is lid van een internationaal verzekeringsnetwerk. Hierdoor is het mogelijk om in vrijwel alle landen een lokale polis af te geven.

Op korte termijn volgt nadere informatie met betrekking tot deze samenwerking. Meer informatie over de dienstverlening en producten van Klap kunt u vinden op de website; www.klap.com/hbr-fhi.