Holland paviljoen op IPEC - Pan-India process engineering EXPO - 18-20

Holland paviljoen op IPEC - Pan-India process engineering EXPO - 18-20 Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Deze EXPO wordt gehouden in Hyderabad, de na Delhi snelst groeiende stad in India met het snelst groeiende GDP in India.

India Process Expo & Conference is HET platform in geheel India voor machinery & equipment producenten en service providers. De laatste technologieën en innovaties worden er getoond. De huidige trend van meerdere productielijnen geeft noodzaak tot kosten efficiënte en technologisch vooruitstrevende en innovatieve oplossingen om de effectiviteit van de productie te verhogen en winstgevendheid te vergroten. Dit biedt grote mogelijkheden en kansen voor internationale spelers in de Indiase markt.

Deze driedaagse EXPO en Conferentie biedt deelname aan een platform waar u contact legt met Process Technologists & Engineers, Procurement Managers, QC Managers, Technicians, Key Stakeholders, Key Decision Makers from Govt. & Pvt. Sectors, Researchers, Developers, enz.

FOCUS GEBEIDEN: Focus gebieden van de IPEC zijn: Engineering, Mechanical process, Thermal process, Instrumentation-Control-Automation, Pharmaceutical, Industrial laboratory, Pumps-Compressors-Valves-Fittings, Materials-Technology-Testing, Industrial safety, Value Engineering Services.

De volgende sectoren zijn aanwezig: *Biotechnology, *Chemical, *Fertilizers, *Pharmaceutical, *Food & Agro processing, *Cement, *Water & Industrial Water Treatment, *Petrochemical, *Mining, Pulp & Paper, *Steel.

DEELNEMEN AAN DE IPEC EXPO & CONFERENTIE

U neemt deel met een stand op het Holland paviljoen op een uitstekende locatie op de beurs & aan de IPEC Conferentie. Het Holland paviljoen geeft de mogelijkheid om met een eigen stand en eigen identiteit gepresenteerd te staan onder de ‘NL Netherlands’ branding. Het biedt uitstekende mogelijkheden in contact te komen met potentiële klanten en stakeholders. Het paviljoen en de deelnemers worden vooraf met een promotiecampagne richting de doelgroep gepromoot.

Matchmaking wordt aangeboden via de lokale NBSO in Hyderabad. Ook is het mogelijk i.o.o. een presentatie te geven tijdens de IPEC Conference en wordt i.s.m. de Nederlandse Ambassade en de NBSO Hyderabad een netwerk diner met stakeholders en een netwerkreceptie georganiseerd.

U ontvangt volledige ondersteuning van NTC voor uw stand & inrichting en een reis-en verblijfvoorstel.

Indien u meer informatie wenst over het Holland paviljoen deze beurs & conferentie of voor een gratis adviesgesprek kunt u mailen naar info@netherlandstradecommission.nl of bij Joost van Dam.