KNX event: KNX Secure en cyber security

KNX event: KNX Secure en cyber security Door: KNX Nederland

Ontmoet je netwerk én leer over Cyber Security en KNX Secure tijdens het KNX netwerkevent op donderdag 7 juli. Vanaf 15.00 uur bij Restaurant de Hall in Woerden zullen Martin van der Poel en Vincent Meij interessante lezingen geven. Hierna gaan we uiteen in break-outsessies en kun je twee workshops van enkele KNX fabrikanten bijwonen. We sluiten af met een gezellige netwerkborrel en na afloop krijg je de nieuwste KNX whitepaper mee naar huis.

In zijn presentatie ‘Zo sterk als de zwakste schakel’ laat Martin van der Poel, eigenaar van Zeta IT Security B.V., je meekijken door de bril van een hacker. Zo ervaar je het belang van een up-to-date en veilige IT-oplossing waarin elk onderdeel in beeld is. Heb jij de IT en KNX-omgeving van jouw klant volledig in beeld en ben jij op de hoogte van de zwakke schakels in deze omgevingen?

Daarna vertelt Vincent Meij je alles over (data) veiligheid in smarthomes en specifiek de uitbreiding van het KNX protocol met data- en IP secure. Hij zal daarbij praktische voorbeelden vanuit de ETS laten zien. Met de koppeling van KNX installaties aan steeds meer (vaak) consument gerichte producten en oplossingen moeten we steeds kritischer kijken naar de veiligheid van de KNX installaties die we realiseren.

In de break-out sessies krijg je de keuze om twee van de vijf workshops over KNX-secure producten te volgen. Deze worden gegeven door onze fabrikanten Siemens, Theben, Jung, Gira & Mean Well. Bekijk hier de inhoud van de workshops.

Lees meer en meld je aan