Kom naar de gratis kennissessie ‘Vitale medewerkers, vitaal bedrijf’

Kom naar de gratis kennissessie ‘Vitale medewerkers, vitaal bedrijf’ Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Gezonde en vitale medewerkers zijn onmisbaar voor het succes van jouw bedrijf. Zeker in deze krappe arbeidsmarkt waarin goed personeel schaars is. Hoe zorg je er als werkgever voor dat jouw mensen gezond en veilig aan het werk blijven en je het verzuim in jouw bedrijf verlaagt? Je hoort er meer over tijdens de gratis kennissessie van ArboNed, partner van FHI. 

Tijdens één van de gratis kennissessies bij jou in de buurt hoor je wat je als werkgever kunt doen om de gezondheid te bevorderen op de werkvloer. Ook kun je een health check doen bij de vitaliteits- en gezondheidsdeskundige van ArboNed. In de kennissessie kom je te weten:

  • Wat de invloed van een ongezonde leefstijl is op verzuim.
  • Wat je kunt doen om een gezonde leefstijl te stimuleren in jouw bedrijf.
  • Hoe je concreet met gezondheid en vitaliteit aan de slag kunt in jouw bedrijf.

Wil je erbij zijn? Meld je dan voor één de sessies. Kijk hier voor de data en de locaties.

Ook interessant voor jou
Bekijk hier de tips en hulpmiddelen waarmee je zelf of samen met ons aan de slag kunt voor een gezond bedrijf. En welke diensten je door ArboNed kunt laten uitvoeren.

  • Gratis checklist voor een gezond bedrijf
    Gezond ondernemen begint bij een gezonde en veilige werkomgeving. Doe je het maximale om de medewerkers in jouw bedrijf gezond en vitaal te houden? Ontdek het met deze checklist en gebruik de tips.
  • Samen werken aan een gezond bedrijf
    Wil je aan de slag met het thema vitaliteit in jouw bedrijf en uw werknemers stimuleren gezond te leven en te werken? En kun je hier hulp bij gebruiken? Schakel dan de praktische ondersteuning in van Mijn vitaliteitsexpert voor 2, 4 of 8 uur.
  • Voor ieder bedrijf een passend PMO
    Het Preventief medisch onderzoek (PMO), verplicht vanuit de Arbowet, is een gezondheidscheck die jouw werknemers snel inzicht geeft in hun gezondheid. Met de uitkomsten kunnen zij direct aan de slag. ArboNed biedt bedrijven een passend PMO, afgestemd op de branche en de bedrijfsrisico's.

Heb je vragen of wil je advies?

Neem dan contact met ArboNed op via telefoonnummer 030 299 62 68 of mail naar salessupport@arboned.nl.

Voor meer informatie over de dienstverlening van ArboNed zie Branchespecialist ArboNed verlaagt en voorkomt verzuim | FHI, federatie van technologiebranches.