LabMakelaar, voor een sterke circulaire economie

LabMakelaar, voor een sterke circulaire economie Door: LabMakelaar Benelux B.V.

LabMakelaar is uw specialist in hergebruik van laboratorium materiaal.

U heeft laboratoriuminstrumenten staan die u niet meer gebruikt of binnenkort uit gebruik genomen gaan worden. Of wilt u juist uw laboratoriuminventaris uitbreiden? Dan is LabMakelaar het juiste adres voor het inrichten van uw laboratorium.

Nieuwe laboratorium instrumenten zijn vaak erg kostbaar. LabMakelaar Benelux B.V. streeft naar een wereld met een sterke circulaire economie, waarin bedrijven makkelijk en snel toegang krijgen tot een totaaloplossing voor de inrichting van hun laboratorium. Dit doen wij met kwalitatief goed en hergebruikt materiaal. Wij helpen onze klanten om hun projecten te realiseren met hergebruikte producten en kwaliteitsmateriaal tegen een relatief lage prijs. LabMakelaar zorgt voor de bemiddeling tussen koper en verkoper om de aan- of verkoop te voltooien.

Wij doen dit door op verschillende manieren kwalitatief hoogstaand materiaal te verzamelen. Dit wordt vervolgens via een centraal punt aantrekkelijk aangeboden aan bedrijven die een laboratorium willen inrichten. Zo kunnen zij via een centrale organisatie bediend worden. Eenvoudig, en efficiënt.

Via onze laboratorium marktplaats kunt u eenvoudig in contact komen met aanbieders van tweedehands laboratoriuminstrumenten, laboratoriummeubilair, en laboratoriuminventaris. Zo kunt u uw gewenste laboratoriuminrichting mogelijk zeer voordelig vinden. Vaak bieden wij ook 6 maanden garantie!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.