Mantelovereenkomst 'brand' voor leden van FHI nog beter

Mantelovereenkomst 'brand' voor leden van FHI nog beter Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

We zijn heel blij met mooi nieuws van onze partner HBR Klap Verzekeringsmakelaar. Ze hebben de collectieve verzekeringsovereenkomst voor alle brandverzekeringen voor de FHI-leden, voor nu én naar de toekomst toe, kunnen verlengen tegen nóg betere voorwaarden.

Op basis van de uitgebreide expertise van de branche en het sterke inkoopnetwerk van HBR Klap Verzekeringsmakelaar zijn de onderhandelingen met verzekeraar HDI tot een goed einde gebracht. Dit houdt in dat alle FHI branchegenoten de komende jaren kunnen rekenen op nog aantrekkelijkere voorwaarden tegen een zéér scherp tarief. Zo krijgen FHI-leden 20% mantelkorting op de toch al scherpe tarieven van de brandverzekeringen én hanteert HBR Klap Verzekeringsmakelaar hierbij zogenaamde zachte clausules.

Maakt u nog geen gebruik van deze voordelen?

Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis second opinion op jouw verzekeringsportefeuille en ervaar de specifieke voordelen van het FHI verzekeringspakket.

Brian Gal van HBR Klap (brian.gal@hbrbranche.nl

“Het is fijn om de samenwerking tussen FHI en HBR Klap Verzekeringsmakelaar verder te bestendigen met deze mooie propositie. Maatwerk voor technologiebedrijven en vertrouwen zijn het recept voor onze samenwerking. Hiermee zetten we weer een extra stap in de richting om het verzekeringsaanbod verder te professionaliseren”