Marketing een noodzakelijk kwaad?

Marketing een noodzakelijk kwaad? Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Marketing een noodzakelijk kwaad?

Gelukkig helpt het online platform FHI Digitale Service voor ondersteuning op internet aan leden van FHI. Het online platform is klaar voor gebruik. Veel leden hebben de mogelijkheden van FHI Digitale Service inmiddels actief verkend. Bent u zover?

U bent al vindbaar!

Kijk eens in onze ledenlijst. Al onze leden hebben daar een profiel. Ook uw bedrijf. De profielen variëren van een eenvoudige bedrijfsvermelding, een uitgebreider basisprofiel tot een complete mini site. Door middel van het invoeren van de bedrijfsnaam of de productgroep/dienst in de zoekbalk kunnen bezoekers van de FHI-website uw organisatie vinden. Hierdoor is het wel belangrijk dat het profiel goed is ingevuld. Bij een eenvoudige bedrijfsvermelding gaat het alleen om de NAW-gegevens. Heeft u een ruimer profiel? Laat dan de kans niet liggen gebruik te maken van de aanvullende functies: vul de beschrijving in of maak het actueel en koppel de producten en diensten van uw marktsegment.

Nieuws zorgt voor meer bezoekers

Google beloont sites waar vaak naar wordt gelinkt en zet deze ‘hoger’ in de zoekresultaten. Wanneer u vanuit uw bedrijfsprofiel eens per maand een berichtje deelt, zal dat al meewerken in de scores. Een nieuwsbericht hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn: kijk hier eens wat uw concullega’s afgelopen maand hebben geplaatst. Dat kunt u toch ook? Tot eind oktober mogen alle leden gratis nieuws plaatsen. Nu is de kans om het gewoon eens uit te proberen. In de zomertijd heeft u of een collega daar mogelijk tijd voor. Natuurlijk zijn wij dan ook benieuwd naar uw ervaringen!

Vacatureplaatsingen nog heel even gratis

Deze week is de laatste week dat er via FHI Digitale Service gratis vacatures geplaatst kunnen worden in onze vacaturebank. Misschien is het handig daarom nog even gebruik te maken van deze mogelijkheid. Vanaf juli kunt u nog steeds vacatures plaatsen, maar dan kost dit € 100 per vacature. Afgenomen vacatures blijven zes weken staan en worden daarna automatisch verwijderd. Nieuwsgierig? Neem even een kijkje in onze vacaturebank!

Win-, win-, winsituatie

Fhi.nl trekt veel bezoekers en scoort hierdoor hoog in zoekmachines. FHI Digitale Service is een nieuwe dienst van FHI waarmee haar leden zich via de website van FHI kunnen profileren. Alle leden staan vermeld op onze website. Zoekmachines indexeren de bedrijfsvermeldingen en nieuwsberichten, waardoor uw vindbaarheid verder wordt vergroot. Samen maken we het platform groter. Eerlijk is eerlijk: zonder de actieve deelname van leden, zal dit platform van weinig toegevoegde waarde zijn. Doe daarom mee! Help uw eigen organisatie én het online platform én uw concullega’s door gebruik te maken van FHI Digitale Service.

U kunt zelf uw bedrijfsgegevens aanpassen of, tegen betaling, de mogelijkheden van het pakket verder uitbreiden. Dit geeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van nieuwsberichten, vacatures en het verrijken van uw bedrijfsinformatie, onder andere met een bedrijfslogo. Ga naar FHI Digitale Service en log in met uw e-mailadres.

Ga voor hulp en meer informatie naar..

Wilt u meer informatie, beschikt u niet over uw inloggegevens of heeft u hulp nodig bij het aanvullen van uw profiel, nieuwsbericht of vacature? Stuur een e-mail naar digitaleservice@fhi.nl of neem contact op met Leonie van der Smeede via telefoonnummer 033 465 75 07.