Marketingbundels – promoot uw bedrijf samen met FHI

Marketingbundels – promoot uw bedrijf samen met FHI Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

FHI is eind 2021 gestart met het aanbieden van marketingbundels. Hiermee komen we tegemoet aan de wens van onze leden om ondersteuning te krijgen met het schrijven van technische content en de online zicht- en vindbaarheid te vergroten. Deze bundels kennen een hoge promotiewaarde en bieden wij tegen een scherp tarief aan. Een overzicht van de diverse contentbundels vindt u hier.

Contentmarketing
Veel bedrijven willen wel aan de slag met contentmarketing maar weten niet hoe en waar te beginnen. Onze nieuwe FHI, Industriële Elektronica redacteur Mirjam Hanstede helpt u graag met de promotie van uw bedrijf. Mirjam heeft vijftien jaar schrijfervaring bij bedrijven en stichtingen en is daarnaast gespecialiseerd in zoekmachineoptimalisatie.

Wat nog meer
Los van de bundels kunnen wij u ook ondersteunen met diensten als:

- Pers-en nieuwsberichten schrijven en redigeren
- Tekst ledenprofiel FHI opstellen
- Website optimaliseren voor de zoekmachines 
- Webteksten redigeren
- Opnemen van een bedrijfsfilm, webinar of podcast

Online vindbaar vergroten
De collectieve kracht van ons FHI-platform zorgt voor een uitstekende online vindbaarheid die bedrijven individueel niet kunnen bereiken. Heeft u al een goed gevuld uitgebreid ledenprofiel en plaatst u regelmatig nieuwsberichten? Ook dan ondersteunen wij u graag met pakketten op maat.

Inmiddels hebben verschillende leden de marketingbundels afgenomen en zij zijn erg enthousiast. Wilt u meer informatie over onze promotiebundels? Neem dan contact op met Mirjam via: mirjam.hanstede@fhi.nl of klik hier voor het online inschrijfformulier.