Nieuw Medische Elektronica event richt zich op ontwikkeling en toepassingen

Nieuw Medische Elektronica event richt zich op ontwikkeling en toepassingen Door: FHI federatie van technologiebranches

De branche Industriële Elektronica organiseert op dinsdag 8 december en woensdag 9 december een gloednieuw event onder de titel Medische Elektronica event. In een aantal webinars worden bezoekers geïnformeerd over de ontwikkeling, regelgeving en productie van medische elektronica, en de toepassingsgebieden.

Tijdens het programma wordt onder andere gekeken hoe de coronapandemie zorgt voor een versnelde ontwikkeling en productie van medische apparatuur, de noodzaak van notified bodies en de nieuwe regels voor medische hulpmiddelen (MDR). Hoewel er nog druk gesleuteld wordt aan de invulling van het tweedaagse programma, kunt u op de website van het Medische Elektronica event alvast een kijkje nemen naar de lijst van sprekers en onderwerpen.

De exposanten en plenaire sprekers zullen naast het geven van een presentatie gebruik maken van polls en call-to-actions om de sessies interactief en persoonlijker te maken. De chat geeft u de gelegenheid om uw vragen te stellen en een contactmoment met de spreker te genereren.

De doelgroepen van dit event bestaat uit marktpartijen in de zorg die behoefte hebben aan custom-made elektronica, OEM’ers, ontwikkelaars, productiebedrijven, EMC-ESD experts en bedrijven die ontwikkelen voor derden.

  Schrijf u kosteloos in: bezoek de website