Nieuwe beursgadget bekend

Nieuwe beursgadget bekend Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

De nieuwe gadget van E&A 2023 is bekend. Na een spannende stemming, kwam de interactieve onderzetter van Ideetron als winnaar uit de bus. De onderzetter bevat een sensor die ledlampjes activeert na beweging, dus als je een kopje op de onderzetter zet, gaan de lichtjes vanzelf aan. Dit is zowel mooi als praktisch, want in het schemerdonker zal je nooit meer per ongeluk je beker naast de onderzetter zetten!

Sponsors
De onderzetter in de vorm van een hexagram heeft een fris en modern design dat in elke interieur tot zijn recht komt. De stemmers prezen de brede toepasbaarheid van het product en het speelse en verrassende lichteffect. Traditiegetrouw wordt de gadget ontworpen, getest en geproduceerd door exposanten van de E&A-beurs. Ideetron maakt het ontwerp en leidt het project. Daarnaast zijn we vanuit de organisatie op zoek naar sponsors voor de componenten, het testen en meten van de gadget, de productie en algehele financiële sponsoring.

Promotie
Als tegenpresentatie neemt FHI alle sponsors mee in de promotieactiviteiten rond de gadget, in aanloop naar de beurs. We promoten de gadget onder andere op onze websites en LinkedIn. Een mooie kans om jouw bedrijf op ludieke wijze in het zonnetje te zetten en gebruik te maken van het brede bereik en de marketinginspanningen van FHI.

Meedoen?
In totaal worden er 1500 gadgets geproduceerd. Heb je interesse in sponsoring of wil je graag meer weten over het project? Neem dan contact op met projectmanager Melvin Brink voor de mogelijkheden.

Meer informatie over de beurs