Nieuwjaarsgroet namens PLOT

Nieuwjaarsgroet namens PLOT Door: FHI federatie van technologiebranches

Beste PLOT-leden,

Allereerst de beste wensen voor een mooi 2022 in alle gezondheid en voorspoed.

Laten we er van uit gaan dat dit hét jaar wordt van een jubileumviering, van fysiekere bijeenkomsten en nieuwe mogelijkheden. We hebben aangetoond dat ook in de moeilijker tijden het PLOT een hechte groep is met ongekende krachten. Een groep die flexibel met veranderende omstandigheden om kan gaan en die tevens een enorme loyaliteit uitstraalt.

Ook voor het bestuur en FHI heeft dit de nodige offers gevraagd. Het voortdurend schakelen, reserveren en afzeggen, steeds maar weer (her)overwegen, wat kunnen we de leden nú bieden, hoe gaan we om met de werkgroepen en hoe houden we lopende onderzoeken scherp, hoe krijgen we input van de zusterorganisaties, wat doen we met CEEES etc.? 

Ik wil jullie -de leden, het bestuur en FHI- bijzonder danken voor deze loyaliteit en doorzettingsvermogen. Het lijkt erop dat we de dip van afgelopen jaar in 2022 steeds meer achter ons kunnen laten en dat we deze energie komend jaar kunnen inzetten voor een positieve(re) toekomst. In alle gezondheid, met opbouw van fysieke bijeenkomsten en met nog meer betekenis voor jullie als lid van het PLOT.

Met de ervaringen opgedaan in de afgelopen periode zullen we deze bijeenkomsten nog meer gaan waarderen en ik zie ernaar uit om jullie weer persoonlijk te ontmoeten. Om de daad bij het woord te voeren is in januari 2022 een strategiesessie met het bestuur en FHI gepland waarbij we het plan voor de komende jaren gestalte gaan geven. We blijven onverminderd actief en gedreven en samen met jullie gaat dat gewoon weer een succes worden!

Tenslotte nogmaals bedankt voor alle input, loyaliteit en gedrevenheid. We klinken nog even virtueel op een mooi jaar en gaan later dit jaar fysiek ‘klinken’ op inmiddels bijna 26 jaar PLOT.

Veel gezondheid en geluk!

Tot ziens,

Harry Roossien (voorzitter PLOT)
namens het bestuur PLOT en FHI.