NOG 1 DAG!

NOG 1 DAG! Door: FHI

 

Heeft u zich nog niet ingeschreven voor de digitale editie van het RF TECHNOLOGY EVENT?

Morgen is het zover.... dan starten we met de eerste vijf lezingen van dit interessante en leuke event. Drie dagen lang kunt u genieten van inspirerende en informerende lezingen, workshops en een collectief moment met elkaar. Dit jaar op gepaste afstand, digitaal!

Met trots kunnen we melden dat al bijna 300 bezoekers zich ingeschreven hebben en gezamenlijk zorgen voor bijna 500 webinar aanmeldingen. Heeft u zich nog niet aangemeld? Wacht niet te lang, wellicht mist u een interessante lezing. U kunt zich hier nog inschrijven.

Kort programma overzicht:

Morgen, dinsdag 1 december, vinden de eerste vijf webinars van het RF Technology event 2020 plaats! We starten om 09.30 uur met de lezing van Anritsu. De tweede lezing van de dag wordt verzorgd door EEMC, daarna volgen Premo (namens Telerex) en University of Modena (namens CN Rood) en sluiten we de dinsdag om 14.00 uur af met de keynote lezing van Faisal Mubarak van VSL.

Op woensdag 2 december bieden we vier lezingen aan. Om 10.30 uur start AR Benelux, waarna het programma vervolgd wordt met de lezingen van Rohde & Schwarz, Tabor Electronics (namens Acal BFI) Om 14.00 uur sluiten we de tweede dag af met de keynote lezing van Tim Claeys van KU Leuven.

Op donderdag 3 december verwelkomen wij u voor alweer de laatste dag van dit event.

Om 09.30 uur starten we met een lezing van Bird Technologies (namens Heynen). Daarna vervolgen Hi-Tech & Microwave Solutions en Raditeq het programma, gevolgd door de keynote lezing van Sorama en eindigen we het RF Technology event met een keynote lezing van Michiel Brentjens van Astron.

Klik hier voor het volledige programma overzicht en korte omschrijvingen van de inhoud van de presentaties. U kunt hier tevens zien in welke taal de webinars worden gegeven.