Ontdek de nieuwe LinkedIn pagina van Electronics & Applications 2021

Ontdek de nieuwe LinkedIn pagina van Electronics & Applications 2021 Door: FHI federatie van technologiebranches

Van dinsdag 28 tot en met donderdag 30 september vindt Electronics & Applications 2021 plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Drie dagen lang staat dit gebouw volledig in het teken van innovatie, kennisdeling en ontmoetingen. Alle informatie over dit event is te vinden op deze nieuwe LinkedIn pagina.

Uiteraard vindt u alle nieuwe informatie ook op de eventsite van Electronics & Applications 2021, maar voortaan leest u dus ook op social media over de laatste ontwikkelingen van deze vakbeurs. Zodra er bijvoorbeeld meer nieuws is over de ‘Beste soldeerder van de Benelux’-competitie dan weet u waar u moet zijn. Ook leest u meer over de opzet van dit hybride event. Hybride houdt in dat dit event zowel online als offline te volgen is! U kunt het event ook ‘op afstand’ bekijken via livestreams. De seminars zenden we namelijk live uit.

Heeft u zich al ingeschreven (als exposant) voor de beurs? En zo ja, weten uw klanten al dat u eind september aanwezig bent in de Domstad? Maak uw deelname kenbaar en deel de inschrijflink voor bezoekers. Laat uw netwerk weten waar u te vinden bent eind september. Inschrijven voor een gratis beursbezoek kan hier.