Oproep Catering WoTS

Oproep Catering WoTS Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Wij zijn Camilo Schaling en Meryl Jansen; jouw cateringspecialisten voor WoTS 2024.

Jaarbeurs is volop in beweging. Iedere dag weer maken we elke ontmoeting graag uniek. Onze passie voor voortdurende verbetering heeft geleid tot mooie ontwikkelingen in onze cateringdiensten. We zijn trots op deze veranderingen en willen dit graag met je delen.

We begrijpen echter dat woorden alleen niet voldoende zijn om onze diensten en veranderingen volledig over te brengen. Daarom nodigen we je graag uit om onze service en producten zelf te ervaren. Tijdens de kick-off van WoTS op 23 mei delen we de ervaringen van branchegenoten die hebben deelgenomen aan VSK en/of ESEF/TechniShow en door ons hospitality team ontzorgd zijn. Uiteraard presenteren we dan ook de mogelijkheden van Jaarbeurs Catering. Proeven is beleven!

Ga jij de uitdaging aan? Willen jij en je team culinair verrast en ontzorgt worden in de voorbereidingen naar de beursdeelname WoTS 2024? Neem dan contact met ons op. Doe je dit nog vóór 23 mei 2024, dan geven we je graag een vroegboekkorting van 10% op het offertebedrag. Word jij onze ambassadeur op de kick-off?

Als team staan we voor je klaar om het verschil te maken op WoTS 2024. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer +31 6 2188 1907 (Camilo Schaling) of hospitality@Jaarbeurs.nl

Met culinaire groeten,

Camilo & Meryl