PLOT september 2021 - Van de voorzitter...

PLOT september 2021 - Van de voorzitter... Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Beste PLOT leden,

Even weer een nieuwsbrief vanuit het bestuur en de werkgroepen. Ik hoop dat jullie een leuke vakantie gehad hebben en in goede gezondheid verkeren. Vanuit het PLOT hebben we een leuke ‘vakantiedag’ gehad bij het Railcenter in Amersfoort. Melvin en ik zijn daar geweest om de locatie voor het 25-jarig jubileum te beoordelen en daar werden we enorm enthousiast van.

Nog enthousiaster werden we van de eerste fysieke bestuursvergadering die we in september konden houden. Uiteraard nog met nodige afstand en zonder handen schudden, maar het overleg verliep zoveel praktischer en gezelliger dan via Teams.

Des te meer zien we er ook naar uit jullie te kunnen ontmoeten op de jubileum conferentie bij Railcenter in Amersfoort. Het zou geweldig zijn om -uiteraard met gepaste maatregelen- weer samen naar presentaties te luisteren, een gebakje te eten, sterker nog samen te lunchen en te dineren. Maar vooral ook samen de standhouders te bezoeken. Jullie, maar ook zij hebben het PLOT niet laten zitten in afgelopen periode en maken deze conferentie ook weer mogelijk.

In oktober zullen we een werkgroepmeeting van de Werkgroep Klimaat hebben en de andere werkgroepen zijn ook weer in voorbereiding op fysieke meetings. Met de diepgang die in onze werkgroepen bereikt wordt is het haast ondoenlijk om dat via Teams of andere media te doen. De samples en brokstukken moeten simpelweg op tafel liggen en iedereen moet deze in handen gehad hebben.

Virtueel blijft echter wel in ons leven zoals bijvoorbeeld de nieuwsbrief en de lunchsessies. Het succes van de lunchsessies is zo groot dat we deze in de (nabije) toekomst blijven organiseren. We gaan dus een mooie toekomst in met fysieke bijeenkomsten zoals je gewend bent met een aanvulling van virtuele bijeenkomsten.

Ik besluit dit bericht dan ook graag met een ‘Tot ziens’ en bedankt voor jullie loyaliteit!

Met vriendelijke groet,
Harry Roossien (voorzitter PLOT)