Precisieweegschalen, analytische- en vochtmeetbalansen.

Precisieweegschalen, analytische- en vochtmeetbalansen. Door: ArtTest B.V.

Artec Testnology biedt een uitgebreide selectie precisieweegschalen, analytische balansen en vochtmeetbalansen van Adam Equipment. Duurzame constructie en slimme functies maken Adam-weegschalen ideaal voor alle laboratoriumtoepassingen, inclusief weegchemicaliën, farmaceutische verwerking en kwaliteitscontrole. Ontworpen voor laboratoriumprofessionals, Adams digitale weegschalen en vochtanalysators zijn eenvoudig in te stellen en te bedienen, leveren betrouwbare weegresultaten en vereenvoudigen complexe meettaken.

 Vochtanalyse

  • Onderzoeks- en ontwikkelingslaboratoria vertrouwen op Adam Equipment-weegschalen voor het wegen van chemicaliën, poeders en andere monsters.

 

  • Farmaceutische laboratoria gebruiken analytische en precieze weegschalen voor onderzoek en ontwikkeling, voor kwaliteitscontrole tijdens de productie.

 

  • Adam-balansen en vochtanalysators maken het eenvoudig voor materiaaltestlaboratoria om bouwsubstanties, zoals beton of asfalt, te verifiëren.

 

  • Voedselverwerkings- en productiefaciliteiten maken gebruik van Adam-laboratoriumbalansen voor het testen van kwaliteitsborging, om een consistente productiekwaliteit te bereiken en om ervoor te zorgen dat artikelen aan de normen voldoen.

 

  • Digitale balansen en schalen worden gebruikt in forensische laboratoria om bewijsmateriaal te beoordelen dat tijdens misdaadonderzoeken in beslag is genomen.

Onderzoekers en laboranten over de hele wereld wenden zich tot Adam voor laboratoriumweegoplossingen die snelheid, prestaties en uitzonderlijke waarde bieden.

 

Meer info?

www.artec.nl of info@artec.nl