BSI’s Meet the Experts – MedTech Edition
11 september 2024 | Amsterdam

Graag nodigen wij u  uit voor het BSI Meet the Experts 2024 – MedTech Edition-evenement gericht op EU MDR, dat op 11 september 2024 in Amsterdam wordt gehouden. 

BSI kan u helpen bij het navigeren door de sterk gereguleerde MedTech-sector in de Europese Unie. We hebben een speciaal evenement ontwikkeld waar u meer kunt leren over het MDR-proces vanuit het perspectief van een aangemelde instantie (Notified Body) & certificeringsinstantie.

Woon dit uitgebreide evenement bij en ervaar de nieuwste MDR-ontwikkelingen, IEC 60601-testen, specifieke verduidelijking van MDR-vereisten en het indienen van technische documentatie. Aansluitend bieden wij aparte sessies aan hoe je kan samenwerken met BSI, Sectie 117 voor farmaceutische bedrijven, software als een medisch hulpmiddel en kunstmatige intelligentie (AI) in medische apparaten. Bovendien is dit een unieke kans om ons BSI-team te ontmoeten en al uw vragen over MDR te stellen.  

De conferentie wordt voorafgegaan door een “Get Together”-sessie op 10 september van 18.00 tot 20.00 uur, waar u de gelegenheid krijgt om met alle deskundigen van BSI te spreken. Dit is optioneel.

Meld u nu aan! https://www.eventbrite.nl/e/bsi-meet-the-experts-medtech-edition-tickets-921373762727

FHI, federatie van technologiebranches
en_GBEnglish (UK)