Registreer u nu voor het Power Electronics & Energy Storage event 2022

Registreer u nu voor het Power Electronics & Energy Storage event 2022 Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

De inschrijving voor het Power Electronics & Energy Storage event is open! Vanaf vandaag kunt u zich kosteloos aanmelden voor een bezoek aan de eerste gecombineerde editie van het event. Een primeur die we zeker niet ongemerkt voorbij zullen laten gaan! Het event is dit jaar op 14 juni in het congrescentrum 1931 in 's-Hertogenbosch.

Programma
Het programma is bijna compleet. Op dit moment zetten we de laatste puntjes op de i, maar we kunnen alvast verklappen dat Delft Hyperloop de plenaire spreker levert. Hyperloop is een futuristisch project van de TU Delft waarbij gewerkt wordt aan een trein die snelheden kan halen van maar liefst 1000 km per uur!

Samen verder
Vermogenselektronica en energieopslag kennen talrijke raakvlakken en veel processen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Door de events te combineren profiteert u van de vakkennis van zowel vermogenselektronica als energieopslag. U kunt actuele thema’s makkelijker combineren én u maakt kennis met nieuwe bezoekers en exposanten. Dit zal ongetwijfeld interessante zakelijke gesprekken opleveren!

Meld u nu aan voor een gratis bezoek