Subsidie duurzame inzetbaarheid

Subsidie duurzame inzetbaarheid Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Investering in duurzame inzetbaarheid betaalt zich zeker terug

Tijdens het vorige FHI HRM Actualiteitenseminar vertelde Sandra Engelbertink over wat duurzame inzetbaarheid uw organisatie kan brengen. Sandra is mede-initiatiefnemer van VIT en managing consultant. Volgens Sandra moet aandacht voor vitaliteit altijd mogen! Haar streven is om bedrijven competent te maken in het uitvoeren van goed werkgeverschap, zodat er een toekomstbestendige en gezonde organisatie staat waar mensen vitaal, met plezier en betrokkenheid werken. Zij vertelt dat investeringen in activiteiten rondom duurzame inzetbaarheid, groot of klein, zich op den duur zeker terugbetalen.

Het is nu heel aantrekkelijk om deze investering te maken, want het is opnieuw mogelijk om voor deze activiteiten en onze diensten een flinke subsidiekorting te krijgen. VIT kan u ondersteunen met
Europees Sociaal Fonds (ESF) Subsidie 2018.

VIT biedt onafhankelijke ondersteuning aan ondernemers in het MKB op het gebied van Vitaliteit, Inzetbaarheid en Tevredenheid. Dat wil zeggen dat we organisaties helpen om medewerkers vitaal, duurzaam inzetbaar en tevreden te houden en dit allemaal in lijn met de bedrijfsstrategie en doelstellingen. Vaak wordt gedacht dat dergelijke acties kostbaar, complex en groots moeten zijn. Wij kunnen laten zien dat je met al kleine en soms heel praktische activiteiten kan beginnen om snel mooie resultaten te behalen. Echter geloven we dat duurzame resultaten worden behaald wanneer organisaties continu aandacht hebben voor het thema en deze weten te verbinden met de organisatiedoelstellingen.

Snel handelen!

Het eerste tijdvak is al snel: tussen 25 en 29 juni kunt u een aanvraag doen voor de subsidie. U kunt tot € 12.500,- subsidie krijgen voor projecten tot € 25.000,-. De minimale investering bedraagt € 12.000,- waarvan € 6.000,- vergoed wordt (ESF betaalt tot 50% van het project).

Om u te helpen bij de ESF-subsidie is hier een ESF-flyer. Hierin staat informatie over de subsidie, de voorwaarden en de aanvraagperiode.

Wilt u de subsidie graag benutten, maar weet u niet precies hoe? Ziet u op tegen de administratie? VIT denkt graag met u mee! Neem contact op met Sandra Engelbertink voor meer informatie:
(06) 21 344 178 en s.engelbertink@vitmkb.nl.