Waar sta jij?

Waar sta jij? Door: Murrelektronik BV

WAAR STA JIJ?

We maken graag de vergelijking met de bergsport. Bij grote expedities (en daar willen we jouw werk onder scharen) richt men eerst een basiskamp in en hoger op de berg soms nog één. Via basiskamp 1 en 2 maakt dan een beperkt aantal van de alpinisten uiteindelijk de finale tocht naar de top.

Murrelektronik kent haar markt als geen ander en weet dat Vario-X de top is in automatiseringstechniek voor machines en installaties. Maar niet iedere machine installatie hoeft naar de top: soms voldoet bedraden vanuit de kast uitstekend of kan actief decentraal gewerkt worden. Eventueel met de PLC en bijvoorbeeld voedingen nog in de kast.

Waar sta jij?
In basiskamp 1: Schakelkast
Murrelektronik voorziet in de lijnen en equipment voor alle klimmers. Zo ook voor de klimmers die in  basiskamp 1 blijven en volledig bedraad vanuit de kast werken. Denk hierbij aan een veelomvattend pakket aan bekabeling. Onze gepatenteerde Mico Pro voor stroombewaking, een uitgebreide lijn in voedingen en switches.

In basiskamp 2: Actief in het veld
Ook voor de alpinisten in basiskamp 2, die actief decentraal werken en daarin al een hoog niveau bereiken zijn wij dé beste keuze. Zij winnen zowel in de bouw van de installatie als bij de inbedrijfsname. Maar ook het onderhoud bij de klant wordt makkelijker.

Zijn het jouw eerste stappen in digitalisering? Of wil je een universeel installatiesysteem of future-proof IIoT concept? Het Murrelektronik IO-Link systeem is dan altijd de beste keuze - flexibel en onafhankelijk. Een systeem speciaal gemaakt voor jou.

Op de top: een volledig modulair automatiseringsplatform Vario-X
En nu is er dan: de top. Vario-X. Dit is een nieuw open, flexibel en schaalbaar automatiseringsplatform met maximale prestaties op alle niveaus. Het systeem is ontworpen met machinebouwers in gedachten.  Door agile ontwerpprocessen toe te passen, werken we aan een naadloze integratie van IT en OT.

Jij bepaalt waar je staat en wij begeleiden je daarbij.
Wij tonen je deze stappen graag op onze stand tijdens de WoTS. Kom langs en ervaar het zelf. Hal 11 Stand E008.

Murrelektronik BV
+31 (0)85 222 02 82
sales@murrelektronik.nl
www.murrelektronik.nl