Wat is de impact van data security op uw serverrack en hoe zit het met de koeling van de IT apparatuur in deze racks?

Wat is de impact van data security op uw serverrack en hoe zit het met de koeling van de IT apparatuur in deze racks? Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Het belang om data goed te beveiligen wordt o.a. door overheid en andere bedrijf kritische data processen steeds meer ingezien. Naast het plaatsen van fysieke beveiliging zoals betonnen wanden, toegangssystemen of cages, beseft men steeds vaker dat er meer nodig is om data goed te beveiligen. Racks worden dan ook rigoureus aangepakt. Echter is dit eenvoudiger gezegd dan gedaan. De impact bij deze vorm van security, in combinatie met de koeling van serverracks, is enorm en hoe krijgen we dit alles in balans?

Marcel Pol van Rittal interviewt zijn collega’s André Hiddink en Elbert Raben tijdens hun webinar op donderdag 12 november 11:15 uur. Ze zullen diverse vragen beantwoorden en uitleggen dat er voor alles een oplossing is. Hierbij delen zij hun kennis en ervaring op het gebied van EMC, Tempest, SDIP normeringen en de mogelijke manier van klimatiseren.