Wonderware Benelux gaat een samenwerking aan met AVEVA en zal veranderen in AVEVA Select Benelux.

Wonderware Benelux gaat een samenwerking aan met AVEVA en zal veranderen in AVEVA Select Benelux. Door: AVEVA Select Benelux (formerly Wonderware Benelux)

NEW NAME | SAME CORE | AND MORE

Wonderware Benelux gaat een samenwerking aan met AVEVA en zal veranderen in AVEVA Select Benelux.


Wonderware Benelux heeft aangekondigd per december 2021 dat het bedrijf AVEVA Select Benelux gaat heten. Als AVEVA Select partner kan Wonderware Benelux het volledige portfolio van AVEVA's toonaangevende industriële software-oplossingen leveren aan regionale klanten die hen zullen helpen duurzamer en winstgevender te worden.  AVEVA Select Benelux, samen met haar zusterbedrijf AVEVA Select Scandinavië, heeft de eer om de eerste AVEVA Select partner in Europa te worden.

Na meer dan 25 jaar begint de gerenommeerde softwaredistributeur in de Benelux aan een nieuw hoofdstuk met dezelfde hoofdrolspelers. "Deze intensieve samenwerking met AVEVA is een bevestiging van onze langdurige, duurzame samenwerking die bevestigt waar we samen voor staan; het beste advies en uitstekende service van het totale AVEVA-portfolio in België, Nederland en Luxemburg."

"Onze topprioriteit is geweest om de technologische ontwikkelingen voor te blijven door een uitgebreid en high-end portfolio van industriële softwareoplossingen te blijven aanbieden aan onze partners en klanten. "Als AVEVA Select Benelux kunnen we onze partners en klanten het volledige AVEVA-portfolio aanbieden. Dit is een belangrijke verandering om onze organisatie en portfolio te verbreden voor de digitale fabriek van de toekomst," aldus Mark Satink. De Wonderware en Citect SCADA en MES aanbiedingen zijn goed bekend in het Operate gebied en met het uitgebreide portfolio hebben we nu ook oplossingen beschikbaar voor Design en Optimize doeleinden.

Als geautoriseerd AVEVA Select partner kan AVEVA Select Benelux gebruik maken van AVEVA's uitgebreide software portfolio, waardoor zij organisaties kunnen helpen hun digitale transformatie traject te versnellen. Met AVEVA's Engineering-oplossingen kunnen zij klanten helpen om kapitaalprojecten efficiënt, op tijd en binnen budget op te leveren. De AVEVA Operations suite elimineert supply chain value leaks terwijl het de operationele efficiëntie verbetert en de samenwerking verbetert. AVEVA Select Benelux kan klanten en partners ook in staat stellen om operationele kosten en risico's in balans te brengen om prestaties te optimaliseren met AVEVA Asset Performance Management.

"Het AVEVA Select partnership versnelt de waarde die AVEVA Select Benelux biedt aan hun klanten en partners, door hen de mogelijkheid te bieden hun operaties te optimaliseren en hun asset performance te verbeteren. Met behulp van geavanceerde technologieën, waaronder Artificial Intelligence (AI), Industrial Internet of Things (IIoT), big data, cloud en diverse hybride oplossingen, zal AVEVA Select Benelux organisaties kunnen helpen een nieuw niveau van Performance Intelligence te ontsluiten", zegt Georges Millet, EMEA Partners Vice President, AVEVA.

 

Over AVEVA Select Benelux 

AVEVA Select Benelux is de leverancier van het AVEVA software portfolio in de Benelux. Mark Satink: "Industriële automatisering is een vak apart en dat vak verstaan wij als geen ander. Onze klanten wensen een proactieve sparringpartner met kennis van zaken. Onze topprioriteit is het leveren van een altijd up-to-date, breed en high-end softwareportfolio aan onze klanten en partners. Als AVEVA Select Benelux kunnen we de gewenste verbreding en verbinding bieden."

 

Met een duidelijke missie om innovatieve software oplossingen te bieden, stelt AVEVA Select Benelux haar klanten in staat om best in class te zijn in industrie, infrastructuur, datacenters en gebouwen. Meer over AVEVA Select Benelux: https://www.benelux.avevaselect.com

 

Over AVEVA

AVEVA is een wereldwijde leider in industriële software, die digitale transformatie en duurzaamheid stimuleert. Door de kracht van informatie en kunstmatige intelligentie te verbinden met menselijk inzicht, stelt AVEVA teams in staat hun gegevens te gebruiken om nieuwe waarde te ontsluiten. Wij noemen dit Performance Intelligence.  Het uitgebreide portfolio van AVEVA stelt meer dan 20.000 industriële ondernemingen in staat slimmer te engineeren, beter te opereren en duurzame efficiëntie te stimuleren. AVEVA ondersteunt klanten via een vertrouwd ecosysteem dat 5.500 partners en 5.700 gecertificeerde ontwikkelaars over de hele wereld omvat. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Cambridge, UK, met meer dan 6.500 werknemers en 90 kantoren in meer dan 40 landen.

Meer informatie vindt u op www.aveva.com

Copyright © 2021 AVEVA Solutions Limited. Alle rechten voorbehouden. AVEVA Solutions Limited is eigendom van AVEVA Group plc. AVEVA, de AVEVA-logo's en AVEVA-productnamen zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van AVEVA Group plc of haar dochterondernemingen in het Verenigd Koninkrijk en andere landen. Andere merken en productnamen zijn de handelsmerken van hun respectievelijke bedrijven.