WoTS 2024 met relevante vernieuwingen

WoTS 2024 met relevante vernieuwingen Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

De omstandigheden in en de uitdagingen van industriële sectoren veranderen. Leden van FEDA, FHI en Machevo & Bulk reageren daarop door in te spelen op deze actuele uitdagingen. Dit brengt vernieuwingen met zich mee voor de vakbeurs World of Technology & Science 2024. 

Op dit moment zijn de uitdagingen en mogelijkheden in de industrie groot. Digitalisering, cyber security, duurzaamheid en energieverbruik zijn er enkele van. Technologie-aanbieders hebben hier oplossingen voor en dat willen de partners van onze beurs benadrukken door vanaf 2024 hun drie werelden binnen de beurs WoTS samen te voegen tot één wereld nieuwe wereld “World of Industry”.

Deze doelgroep vindt vanaf 2024 tevens zijn plaats in de titel van de beurs: World of Industry, Technology & Science.

Voor de werelden “World of Laboratory” en “World of Electronics” verandert de profilering niet. De beurs en de exposanten blijven hierdoor focus houden op dezelfde doelgroepen, waarbij klanten uit de procesindustrie, maakindustrie, engineering, machinebouw, OEM, zorg, wetenschap, elektronica en laboratoria onze WoTS beurs zullen bezoeken.

Beursplattegrond
In de afgelopen jaren is uitgebreid gesproken over het moderniseren van de toegepaste procedure van indelen van onze beursvloer. Een moderne aanpak maakt een online registratie mogelijk en biedt bedrijven duidelijkheid over de nog vrije stand locaties voor hun deelname. De nieuwe procedure staat beschreven op de WoTS website.

Bedrijven kunnen vanaf 2 oktober 2023, 9.00 uur inschrijven voor deelname aan WoTS 2024 en een stand locatie kiezen. Een exposant kan zelf online zijn stand locatie kiezen aan de hand van een vooraf ingedeelde beursvloer. Dit verloopt volgens het principe “wie eerst komt, eerst maalt”. Leden van FHI, Machevo & Bulk en FEDA genieten van een korting op de vierkante meter prijzen.

Er is rekening gehouden met bezoekersdoelgroepen, clusters uit de branches, verschillende formats van stands en deelnamemogelijkheden voor exposanten. Er is ook rekening gehouden met een goede doorstroming van bezoekers.

De World of Industry, Technology & Science vindt plaats van 24 t/m 27 september 2024 in Jaarbeurs Utrecht.