Zes redenen om een stand te boeken op E&A

Zes redenen om een stand te boeken op E&A Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Het loopt hard met de inschrijvingen voor de beurs. Op dit moment hebben reeds veertig bedrijven een stand geboekt en dit aantal loopt gestaag op. Twijfel je nog of je mee moet doen? We geven je zes redenen waarom deelname aan E&A interessant is voor jouw bedrijf. 

  1. Profiteer van de naamsbekendheid van E&A
    E&A is een van de bekendste en grootste elektronicabeurzen van de Benelux. Als exposant profiteer je mee van de naamsbekendheid van de beurs en de collectieve marketinginspanningen.
  2. Samen bereik je meer
    Samen met onze exposanten spannen wij ons tot het uiterste in om bezoekers te trekken en van de beurs een succes te maken. We sturen mailingen, plaatsen berichten op (sociale) media en maken gebruik van podcasts en radiospotjes. Samen bereiken we meer mensen dan een bedrijf alleen!  
  3. Kwalitatief hoogstaand bezoekersbestand
    We hebben een groot bestand van oud-bezoekers en exposanten en mensen die in het verleden belangstelling hadden voor de beurs. Het gaat om een gesegmenteerd bestand van mensen die écht interesse hebben in het vakgebied. Uit onderzoek weten we bovendien dat driekwart van de bezoekers direct betrokken is bij de aankoop van producten.
  4. Veel variatie op de beursvloer
    E&A biedt een gevarieerde beursvloer waar een breed palet aan innovaties, producten en diensten wordt getoond. Dit biedt jou als exposant een uitgelezen kans om nieuwe bezoekers en conculega's te treffen. 
  5. Goede balans prijs/kwaliteit
    Wij bieden een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding door het gebruik van standaard stands. Hierdoor is het ook voor kleinere bedrijven financieel haalbaar om mee te doen aan de beurs.
  6. Inhoudelijke verdieping
    Parallel aan de beurs loopt een sterk conferentieprogramma waarin specialisten actuele thema’s binnen het vakgebied behandelen. Denk aan elektronicaproductie, hardware en software design, maar ook aan onderwerpen als automotive / e-mobility en het zoeken en binden van technisch personeel.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van beursdeelname verwijzen we je naar: https://fhi.nl/eabeurs/exposanten/inschrijven/. Let op: iedere exposant die zich vóór vrijdag 3 maart 2023 inschrijft, kan een voorkeur opgeven voor een cluster, type stand en een locatie op de plattegrond. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de voorkeuren die op tijd binnenkomen, dus wacht niet te lang met inschrijven.