Zeven redenen om deel te nemen aan LabNL

Zeven redenen om deel te nemen aan LabNL Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Deelname aan LabNL biedt veel voordelen voor de exposant. Twijfel je nog over je deelname? We geven je zeven redenen waarom deelname aan LabNL interessant is voor jouw bedrijf. 

  1. Bereik de gehele lab-branche
  2. Kwalitatief hoogstaand bezoekersbestand
  3. Sterk inhoudelijk programma
  4. Samen bereik je meer
  5. Veel variatie op de beursvloer
  6. Efficiënt format met standaard standbouw
  7. Online zichtbaarheid vergroten

 

  1. Bereik de gehele lab-branche
    Op LabNL ontmoet je de gehele laboratoriumsector. LabNL is dé ontmoetingsplek voor lab-managers en analisten, wetenschappers, veiligheidsfunctionarissen en QA/QC managers, data analisten, directeuren en inkopers die op zoek zijn naar oplossingen.
  1. Kwalitatief hoogstaand bezoekersbestand
    We maken gebruik van dezelfde wervingskracht als bij de WoTS. Deze wervingskracht is bewezen effectief en trekt veel bezoekers. FHI beschikt over een groot bestand van oud-bezoekers van beurzen en evenementen. Het gaat om een gesegmenteerd bestand van mensen die écht interesse hebben in het vakgebied.
  1. Sterk inhoudelijk programma
    Samen met de deelnemers creëren we een sterk inhoudelijk programma met onder andere een combinatie van hands-on sessies die de laborant en lab-manager direct concrete deskundigheid, tips en informatie bieden. Daarnaast zijn er inspirerende lezingen, zoals de keynote van professor dr. Erik Scherder, maar het programma bevat ook seminars over PFAS en nieuwe ontwikkelingen in DNA-technologieën. We weten dat het inhoudelijke programma een belangrijke factor is om de beurs te bezoeken.
  1. Samen bereik je meer
    Samen met onze exposanten spannen wij ons tot het uiterste in om bezoekers te trekken zodat we van de beurs een succes kunnen maken. We sturen mailingen, plaatsen berichten op (sociale) media en maken gebruik van podcasts, advertenties en veel meer. Samen bereiken we meer mensen dan een bedrijf alleen!  
  1. Veel variatie op de beursvloer
    LabNL biedt een gevarieerde beursvloer waar een breed palet aan innovaties, producten en diensten wordt getoond. Dit biedt jou als exposant een uitgelezen kans om nieuwe bezoekers te treffen. 
  1. Efficiënt format met standaard standbouw
    Wij bieden een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding door het gebruik van standaard stands. Hierdoor is het ook voor kleinere bedrijven financieel haalbaar om mee te doen aan de beurs.
  1. Online zichtbaarheid vergroten
    Je bent niet alleen zichtbaar bij je doelgroepen tijdens de beursdagen. Via de beurssite Labnl.nl kun je je online zichtbaarheid vergroten dankzij een online profiel en heb je de mogelijkheid om zelf nieuws te plaatsen.

Ben je overtuigd en wil je je inschrijven voor LabNL? Dan kan dat via het online formulier.

Vrijdag 3 maart 2023 sluit de eerste inschrijfronde en starten we met het intekenen van de conceptplattegrond. Bedrijven die zich uiterlijk op deze datum hebben ingeschreven, tekenen we in op deze eerste indeling. Jouw wensen voor de standlocatie worden hierin meegenomen. Uiteraard is inschrijven na 3 maart 2023 ook mogelijk maar dan kunnen we minder rekening houden met de aangegeven wensen.