2E Interconnection

2E Interconnection is een van de meest toonaangevende kabelleveranciers van Nederland. We ontwikkelen, produceren en leveren alle soorten en maten kabels: zowel standaardkabels als speciaal kabels, van prototypes en samples tot series van vele tienduizenden.

We verkopen alleen producten van hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs. Daarnaast staan we bekend om onze productkennis, persoonlijke service en klantgerichtheid.

Standaardkabels
We hebben een zeer uitgebreid aanbod aan standaard kabels en aanverwante producten: van netsnoeren en patchkabels (koper en glasvezel) tot en met USB kabels en netwerk switches. En of u nu één exemplaar nodig heeft of honderdduizenden: we leveren.

De Kabelexpert
De Kabelexpert is de webshop van 2E Interconnection. In onze webshop kunt u al onze standaard producten bestellen. Vanzelfsprekend profiteert u ook bij online bestellingen van onze kennis en het serviceniveau.

Maatwerk
Bent u op zoek naar een speciaal kabel die nog niet op de markt beschikbaar is? Of bent u opzoek naar een standaardkabel met speciale verpakkingseisen? Geen probleem: onze medewerkers ontwikkelen graag een kabel op maat. Met hun jarenlange ervaring en hoogwaardige technische kennis gaan ze geen uitdaging uit de weg een passende oplossing voor u te ontwikkelen.

Mensen, materialen en machines
Als klant verwacht u dat uw kabels exact volgens uw wensen gemaakt worden, hoe bijzonder of complex ze ook zijn. We kunnen dat als geen ander. Onze organisatie heeft een bijzonder hoog kennisniveau, en op onze productieafdeling werken gekwalificeerde mensen met hoogwaardige machines en gereedschappen én een hoog serviceniveau. Daardoor kunnen we snel én goed leveren.
 
Nederland, Oost-Europa, China
Onze werkplaats in Oss is ingericht op het snel produceren van prototypes, samples en kleinere series maatwerk. Afhankelijk van de complexiteit en het volume kunnen we de productie ook onderbrengen bij onze productielocatie in Oost-Europa. Grotere volumes laten we produceren in China.
 
Engineering
Vaak gaan we echter nog iets verder en ontzorgen we u compleet. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we u immers bij elke stap in het engineeringsproces adviseren, op het gebied van materiaal en productiewijze bijvoorbeeld. Daardoor leveren we nog meer dan u verwacht: een beter product of een lagere prijs. Zo zorgen we niet voor 'een oplossing', maar voor 'uw oplossing'.

Wij geloven in Connecting solutions
“Connecting solutions is voor ons een begrip dat veel verder reikt dan kabels. Wij geloven namelijk sterk dat verbondenheid de sleutel is tot een prettige en langdurige samenwerking met onze klanten. In alles wat we doen, hebben we de absolute wil om het belang van onze klant te dienen. We zijn er immers van overtuigd dat we onze beste prestaties leveren door te denken vanuit de klant en te handelen vanuit de klant. Daardoor leveren we kwalitatief goede producten, zijn we voortdurend in ontwikkeling, zien we elke klacht als een kans tot verbetering, en zijn flexibiliteit en service voor ons vanzelfsprekendheden. Zo geven we Connecting solutions de waarde die het verdient.”

Naw gegevens

2E Interconnection
Ketelmeer 9
5347JX Oss
NEDERLAND

Tel: 0412658030

Mevrouw L. van der Wielen
lydia@2e-interconnection.com
Naar website

Nieuws

Testen is niet alleen maar kostbaar maar ook functioneel

28/08/2019Een gestructureerd testproces van embedded software is van cruciaal belang. De economische of juridische schade kan enorm oplopen door een softwarefout. Ook binnen internet of things-productontwikkeling is testen een van...

Lees meer

Evenementen

Electronics & Applications

Dé vakbeurs voor industriële elektronica in de Benelux

Electronics & Applications is dé beurs voor industriële elektronica in de Benelux. Op deze beurs kunt u de gehele keten ontmoeten, van componenten tot productie en van design services tot vormgeving. Daarmee is E&A de ontmoetingsplek voor engineers, ontwerpers, ontwikkelaars en niet-techneuten die op zoek zijn naar oplossingen. E&A zal niet in fysieke vorm plaatsvinden in 2021.

Lees meer

WoTS

De beurzen World of Industry, Technology & Science bestaat uit 3 unieke werelden: World of Industry, World of Laboratory en World of Electronics. Met deze indeling krijgen de branches hun eigen identiteit, expositieprogramma en richten zij zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen met interactieve beursprojecten en aansprekende en actuele seminaronderwerpen.

Lees meer