AEP International BV

AEP International is de wereldwijde leverancier van elektronische componenten, systemen en gereedschappen. Al meer dan 35 jaar ondersteunen wij de maritieme, medische, spoorweg-, ruimtevaart- en vele andere industrieën.

Met een hoge mate van betrokkenheid en kennis van de markt, voorzien wij bedrijven van kwaliteitsproducten.

Snelle reactietijd
Wij zijn ons er terdege van bewust dat bedrijven zich geen downtime kunnen veroorloven. Daarom is flexibiliteit van het grootste belang. En voor kritische toepassingen hebben we altijd componenten op voorraad. Deze kunnen binnen 24 uur worden verzonden.

Wij vertegenwoordigen sterke merken zoals Teledyne e2v, Maxwell technologies ultracapacitors, LeClanché condensators, HVR International weerstanden, Astro Tooling en nog veel meer...

In de afgelopen 35 jaar is AEP International uitgegroeid tot een bedrijf met wereldwijd gevestigde kantoren in Nederland, de Verenigde Staten, Nieuw Zeeland, Australië, Singapore, Korea, China en Japan.

Wij distribueren onze producten via de volgende vijf productlijnen: AEP Marine Parts, AEP Linac, AEP Hybrid Power, AEP Components en AEP Tools.

Naw gegevens

AEP International BV
Van hennaertweg 9
2952CA Alblasserdam
NEDERLAND

Tel: 0786922100

Mevrouw P. Geluk
p.geluk@aepint.nl
Naar website

Evenementen

Energy Storage Event

Het Energy Storage event informeert u met een breed programma met lezingen over energieopslag. U krijgt inzicht in de laatste ontwikkelingen op het gebied van energy storage. De neutrale kennisoverdracht biedt u deskundigheid over de voordelen met de technologie.

Met aangescherpt beleid voor de verduurzaming van de economie, de opkomst van wind- en zonne-energie en dalende accuprijzen ontstaan nieuwe business cases voor energieopslag.

Lees meer

Power Electronics Event

Het Power Electronics Event vindt plaats op 14 juni 2022. Nieuw dit jaar is de combinatie met het Energy Storage event. Vermogenselektronica en energieopslag kennen veel raakvlakken en zijn veelal onlosmakelijk met elkaar verbonden. Profiteer tijdens de gecombineerde editie van de aanwezige vakkennis op het gebied van zowel vermogenselektronica als energieopslag. De breedte van de markt, namelijk toepassers, ontwikkelaars, toeleveranciers en kennisinstituten komen bijeen op het Power Electronics en Energy Storage event. Met vakgenoten worden visies, ervaringen en kennis uitgewisseld.

Lees meer