Airtest Solutions

Airtest Solutions is uw leverancier en producent op het gebied van temperatuur- en klimaatsimulatie met temperatuur- en klimaatkasten, temperatuurschokkasten, space simulatoren, stabiliteitsbeproevingskasten, calorimeetkamers, plantgroeikamers, shakerkasten, temperatuurovens, industriële ovens, HALT en HASS kasten, circulatie- thermostaatbaden, zonsimulatiekasten, incubators, corrosietestkasten, vacuümkasten, verhuur, service, onderhoud en kalibratie. Tevens verzorgen wij voor u simulatietesten op maat. Airtest Solutions is lid van PLOT en gaat door waar anderen ophouden en geeft zekerheid!

Naw gegevens

Airtest Solutions
Ambachtsweg 16
6581AX Malden
NEDERLAND

Tel: 0243294255

De heer I. airtest
info@airtest.nl
Naar website

Evenementen

WoTS

De beurzen World of Industry, Technology & Science bestaat uit 3 unieke werelden: World of Industry, World of Laboratory en World of Electronics. Met deze indeling krijgen de branches hun eigen identiteit, expositieprogramma en richten zij zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen met interactieve beursprojecten en aansprekende en actuele seminaronderwerpen.

Lees meer

Plot

Testen om uiteindelijk tot producten te komen die in praktijkomstandigheden net zo functioneren als verwacht wordt door de klant. Daar draait het om in het vakgebied omgevingstechnologie. Ter bevordering van de ontwikkeling van dit vakgebied is in 1995 het platform Omgevingstechnologie opgericht. Het is een vereniging die is aangesloten bij FHI, federatie van technologiebranches.

Lees meer