BUILDING technology bv

Gebouwen met de mens centraal ...

Ieder gebouw dient een doel. En dat doel haalt u het gemakkelijkst als de omstandigheden binnen ideaal zijn. Gebouwgebonden installaties als luchtbehandeling, verlichtingssysteem of verwarming zijn daarbij onontbeerlijk. Zij zorgen immers voor een omgeving waarin het prettig werken is. Hoe minder u daar zelf voor hoeft te doen, hoe prettiger het is. Wij integreren alle losse onderdelen tot één overkoepelend systeem. Daarmee zetten we de mens centraal in uw gebouw. En voorkomen we bovendien dat u meer energie verbruikt dan strikt noodzakelijk.

… dankzij continuïteit en kwaliteit

Als het goed is, merkt u niets van ons werk. De lampen gaan aan als u binnenkomt, de temperatuur is op orde zodra uw werkdag begint en de zonwering gaat al voordat u last heeft van de zon naar beneden. Elke keer weer. In alles wat we doen, leggen we daarom de nadruk op kwaliteit. Zodat wat we leveren ook echt werkt. En blijft werken. We zijn onafhankelijk van fabrikanten van deelsystemen, en weten wat er te koop is. Zo kunnen we u adviseren én uw systeem ontwerpen en realiseren.

… en de zekerheid van meer dan 15 jaar aan expertise

BUILDING technology bestaat officieel sinds 2003. Maar onze ervaring gaat veel verder terug dan dat. Belangrijk, want ons vakgebied is zo breed, dat er geen opleiding voor bestaat. De twintig mensen die inmiddels BUILDING technology vormen, bouwen allemaal op hun ervaring, hun nieuwsgierigheid en hun innovatief vermogen. De techniek verandert snel, en daar maken we graag gebruik van. We zijn niet voor niets gespecialiseerd in projecten waar veel techniek bij komt kijken.

Naw gegevens

BUILDING technology bv
Postbus 189
7390AD TWELLO
NEDERLAND

Tel: 0571-262728

De heer .. .
info@buildingtechnoloy.nl
Naar website