DPVT BV (Dupa veiligheidstechniek)

Dupa Veiligheidstechniek B.V. is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in het opslaan van en het veilig werken met gevaarlijke stoffen. Een belangrijk deel van het werk dat Dupa doet is het deskundig adviseren van haar klanten. Een veiligheidsproduct verkopen kan iedereen maar voor het juiste veiligheidsproduct kan goed advies kostenbesparend werken.

De omgang met gevaarlijke stoffen is niet voor niets aan strenge regels onderworpen. Dupa kan u helpen om aan alle relevante eisen (voorschriften, richtlijnen, wetten) te voldoen en tegelijkertijd uw werkprocessen te optimaliseren. Maak geheel vrijblijvend een afspraak met één van onze buitendienstmedewerkers voor een advies ter plaatse.

 

Gevaarlijke stoffen veilig opslaan
Wij bieden een breed scala producten aan voor de veilige opslag (binnen en buiten) van gevaarlijke stoffen. Tot 90 minuten bescherming in geval van brand zorgt voor maximale veiligheid.

Werken met gevaarlijke stoffen
Naast een groot aanbod standaardoplossingen bieden wij maatwerkoplossingen die naadloos in uw workflows integreren en deze optimaliseren.

Milieuvriendelijk afvoeren van gevaarlijke stoffen
Er zijn strikte regels voor het afvoeren van gevaarlijke stoffen. Wij bieden een breed scala producten en componenten aan voor een veilige implementatie in overeenstemming met de regelgeving.

Naw gegevens

DPVT BV (Dupa veiligheidstechniek)
Pottenbakkerstraat 20
4871EP Etten-leur
NEDERLAND

Tel: +31 (0)76 204 30 15

De heer P. Wilten
info@dupa.nl
Naar website

Vind uw product en/of dienst

Nieuws

Moeten de deuren van een brandveiligheidskast automatisch sluiten?

17/03/2023Hoe zit het nou?Steeds vaker worden wij geconfronteerd met de stelling dat de deur(en) van een brandveiligheidsopslagkast altijd direct moeten sluiten. Met andere woorden; als je de deur los laat,...

Lees meer

Wanneer een lithium-ion batterij ontbrandt, is blussen géén oplossing.

10/03/2023Wanneer een lithium-ion batterij ontbrandt, is blussen géén oplossing. Het chemische proces dat gaande is in de batterij moet zelf tot een eind komen. De enige oplossing is de brand...

Lees meer

Wat is het nut van een PP inzetbak?

03/03/2023Volgens de PGS 15 is het niet noodzakelijk om zuren en/of basen zonder bijkomend gevaar op te slaan in een brandveiligheidskast. Deze zijn namelijk niet brand bevorderlijk. Houd er ten...

Lees meer

Veilig vullen en/of overtappen vanuit vaten of jerrycans

20/01/2023De Complex-line Type 90 is een gecertificeerde systeemoplossing die speciaal is ontworpen voor het vullen en/of overtappen van gevaarlijke stoffen uit vaten of jerrycans naar bijvoorbeeld kleinere verpakkingen. De eenvoudige inbedrijfstelling...

Lees meer

Recirculerende zuurkast

02/09/2022De Circulaire serie bestaat uit kasten, waarin veilig met gevaarlijke stoffen kan worden gewerkt. Het afzuigsysteem is gebaseerd op recirculatie. Wat is recirculatie? Bij recirculatie wordt de vervuilde lucht in de...

Lees meer

Evenementen

LabSafety

LabSafety komt in 2023 terug met een event over veiligheid in het lab. Dit evenement heeft een gevarieerd lezingenprogramma, waarbij experts en veiligheidskundigen vanuit diverse vakgebieden aan het woord komen. De aanbieders op het beursplein bieden informatie over een veilige inrichting van het lab, producten en apparatuur die veilig werken bevorderen.

Lees meer

WoTS

De beurzen World of Technology & Science en Industrial Processing zijn geïntegreerd in 1 beurs: World of Technology & Science 2022. WoTS bestaat uit vijf unieke werelden: World of Automation, World of Laboratory, World of Motion & Drives, World of Electronics en World of Industrial Processing. Met deze indeling krijgen de branches hun eigen identiteit, expositieprogramma en richten zij zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen met interactieve beursprojecten en aansprekende en actuele seminaronderwerpen.

Lees meer

LabNL, DE Labbeurs

De nieuwe vakbeurs LabNL toont de nieuwste technologieën, innovaties, oplossingen en tools voor het laboratorium. Een breed aanbod aan bedrijven, gericht op labinrichting, -apparatuur en verbruiksartikelen tot aan analytische en optische instrumenten, chemicaliën, labautomation en life science-oplossingen geven acte de présence. Het conferentieprogramma belicht actuele onderwerpen in drie thema's, namelijk laboptimalisatie, detectie- en scheidingstechnieken en life sciences.

LabNL is dé plek voor laboranten, labmanagers, researchers en R&D managers die op zoek zijn naar concrete oplossingen. Ook biedt het ruimte voor ontmoeting en netwerken.

Lees meer