HARTING is een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en productie van elektronische en elektrotechnische componenten. Met meer dan 75 jaar ervaring in de branche heeft HARTING zich gevestigd als een toonaangevende speler op het gebied van connectiviteit en industriële oplossingen.

Als wereldwijde leverancier van connectoren, schakelaars, kabelassemblages en backplane-systemen biedt HARTING innovatieve oplossingen voor een breed scala aan industrieën, waaronder de automobielindustrie, telecommunicatie, energie, machinebouw, luchtvaart en medische technologie.

HARTING staat bekend om zijn betrouwbare en hoogwaardige producten die voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen. Het bedrijf legt de nadruk op technologische vooruitgang en investeert voortdurend in onderzoek en ontwikkeling om aan de groeiende behoeften van de industrie te voldoen.

Het team van HARTING bestaat uit hooggekwalificeerde professionals met een passie voor technologie en innovatie. Ze werken nauw samen met klanten om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan specifieke vereisten en zorgen voor optimale prestaties en betrouwbaarheid.

Naast producten biedt HARTING ook uitgebreide technische ondersteuning en adviesdiensten om klanten te helpen bij het implementeren van hun projecten. Ze streven ernaar langdurige partnerschappen op te bouwen en klanttevredenheid staat altijd centraal.

Met een wereldwijd netwerk van vestigingen en distributeurs is HARTING in staat om klanten over de hele wereld te bedienen. Ze hechten veel waarde aan duurzaamheid en nemen actief deel aan initiatieven voor milieubescherming en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

 

Contact

HARTING Larenweg 44 5234KA Den bosch Tel: 073-64 10 404 Manon Houben
Naar de website
en_GBEnglish (UK)