Multi Instruments Analytical

Multi Instruments Analytical specialiseert zich in het engineeren, bouwen, installeren en onderhouden van industriële gas en water analysesystemen. Wij verzorgen gasanalyse, zuurstofmeters, vlambewaking en andere analysetechniek. Of u nu op zoek bent naar een vervangend onderdeel, een Continu Emissie Meet Systeem (CEMS) of een complex project op de planning heeft, wij staan voor u klaar!


Passie voor techniek
Wij hebben passie voor onze techniek. Waar andere bedrijven afhaken, zien wij mogelijkheden. Daarbij benutten wij onze unieke positie in de markt. Wij zijn niet gebonden aan vaste leveranciers en kunnen daarom goede prijzen en de slimste technische combinaties bieden. Wat uw vraag of opdracht ook is, u ontvangt altijd op redelijke termijn een offerte.

Multi Instruments Analytical staat voor u klaar
Wij stoppen niet nadat een project is afgerond. Onze 24-uurs servicedienst staat tot uw beschikking. Wij bieden niet alleen technische ondersteuning maar kunnen ook antwoord geven op het gebied van normering en wetgeving. U kunt altijd bij ons terecht. Of u nu wilt inspelen op het activiteitenbesluit, met een wijziging van de milieuwetgeving te maken heeft of zoekt naar een technische oplossing voor uw unieke uitdaging.

Full-service pakket voor uw online analysesystemen
Multi Instruments Analytical biedt een full-service pakket voor uw online analysesystemen. Of u nu op zoek bent naar routinematig onderhoud of de complete bedrijfsvoering van uw CEMS. Onze kwaliteitsborging ligt vast in de ISO 9000 normen en beslaat alle facetten van onze organisatie. Daarnaast hebben wij onze volledige organisatie al vele jaren VCA* en ISO 14001 gecertificeerd en zijn wij lid van  NEN Normcommissies. 

 

Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Multi Instruments Analytical water en gas analysers bedrijfsfilm