Persy Control Services voor totale ontzorging
van uw Gebouw Beheer Systeem

Gebouwautomatisering, het inzichtelijk en beheersbaar maken van technische installaties vereist binnen elke bedrijfstak zijn specifieke kennis. Van onderwijs tot en met farmacie en van zorg tot en met ruimtevaart: voor elke leef- en werkomgeving is PCS al sinds 1999 uw betrouwbare partner voor het implementeren, migreren en innoveren van gebouw gebonden automatisering installaties.

Onze technisch specialisten op het gebied van digitale meet-, regel- en besturingstechniek zijn u graag van dienst met advies, ontwerp, realisatie en of onderhoud. Met doordachte technische totaal oplossingen leveren wij uw project op en desgewenst onderhouden c.q. monitoren wij de installaties om een optimale bedrijfsvoering te garanderen tegen beheersbare kosten (TCO).

Gebouwautomatisering gaat verder dan klimaattechniek alleen en neemt steeds vaker een centrale positie in binnen de systeemintegratie van brandmelding, beveiliging (inbraak en camera), verlichting en energie monitoring systemen. PCS levert hiervoor toonaangevende systemen welke het mogelijk maakt om alle benodigde informatie real-time tot uw beschikking te stellen om gestructureerd beheer en opvolging mogelijk te maken. Daarnaast levert de innovatie dochteronderneming IQPS-Smartbuildings het integratie platform voor indoor positie, smart use-cases en cloud oplossingen.

Persy Control Services is uitgeroepen door Siemens tot de Europa’s meest innovatieve Siemens Solution Partner.

Contact

PCS De Wadi 1 3343 LK Hendrik-Ido-Ambacht Tel: 088-5001200 Paul Persy
Naar de website
en_GBEnglish (UK)