POTTEAU is een begrip in de wereld van laboratoriuminrichtingen en biedt kwalitatief hoogstaande zuurkasten en laboratoriummeubilair aan. POTTEAU is in het bezit van een ISO 9001:2015 certificaat voor zijn kwaliteitssysteem en een VCA**2017/6.0 certificaat voor de veiligheid, van toepassing op het ontwerp, de productie en de levering, installatie en aansluiting van laboratoriummeubilair.

Ons doel is het fabriceren, leveren en installeren van producten die voldoen aan de wensen van de klant, rekening houdend met gezondheid, veiligheid en het milieu.

Dankzij onze ruime ervaring in meerdere landen en in een uitgestrekt industrieel gebied, hebben we een uitgebreid gamma van gestandaardiseerde producten, die door de jaren heen getest werden om bij iedere toepassing geschikt te zijn.

Gezien alle onderdelen binnenshuis vervaardigd worden, kunnen wij ook makkelijk oplossingen op maat aanbieden, teneinde aan de individuele behoeften te voldoen.

Al onze producten kunnen geleverd worden met volledig ingebouwde elektrische en mechanische voorzieningen.

POTTEAU ondersteunt het volledige project van ontwerp tot installatie. In samenspraak met de klant, de architect en de deskundige, verkrijgen we producten die voldoen aan de nieuwste normen. Deze bevatten uitmuntende ontwerpen, nauwgezette technieken en stevige constructies in modulaire stijlen. Ze zijn uiterst flexibel, veelzijdig en gebaseerd op ergonomische principes.

Strenge kwaliteitscontroles worden uitgevoerd bij iedere ontwerp-, productie- en installatiefase. Alle productieaspecten worden hierbij gecontroleerd. Onze onderhoudsdiensten omvatten onderhoud en dienstpakketten om zodoende de goede en veilige werking te garanderen.

Contact

Potteau NV Zuidstraat 30 8501 Heule Tel: 03256363333 Labo Potteau
Naar de website

Gerelateerde events

WoTS

en_GBEnglish (UK)