Salland Electronics bv

Internet of Things speelt een steeds belangrijkere rol bij de bedrijfsvoering. Rendement verbeteren, efficiëntere bedrijfsvoering, de concurrentie voorblijven zijn te realiseren door succesvol met IoT aan de slag te gaan. Salland Electronics is in staat vanaf de conceptfase tot en met realisatie u te ondersteunen bij de juiste keuzes. Of het gaat om cloud, telecommunicatie of het realiseren van embedded systemen, wij hebben expertise op alle fronten al meer dan 20 jaar. Ons eigen platform, de ThingsWay is vaak direct inzetbaar en is een gateway met geïntegreerde in- en uitgangen en sensoren.

Het ThingsWay platform bestaat uit:

  • diverse hardware gateways met I/O, sensoren, draadloze connectivity Thread, BLE etc
  • IoT connectivity LTE-M, NB-IoT 
  • IoT databundel
  • Cloud service met alarmering via SMS, email

 

Evenementen

Electronics & Applications

Dé vakbeurs voor industriële elektronica in de Benelux

Electronics & Applications is dé beurs voor industriële elektronica in de Benelux. Op deze beurs kunt u de gehele keten ontmoeten, van componenten tot productie en van design services tot vormgeving. Daarmee is E&A de ontmoetingsplek voor engineers, ontwerpers, ontwikkelaars en niet-techneuten die op zoek zijn naar oplossingen. E&A zal niet in fysieke vorm plaatsvinden in 2021.

Lees meer

Developmentclub

De Development Club is een netwerk van circa 60 technische ontwikkelbedrijven met hoog gespecialiseerde expertise op alle technologische gebieden, in het bijzonder op het gebied van mechatronica, sensoren, embedded software en industrieel ontwerp.

De Development Club leden werken samen voor organisaties, die zoeken naar technologische creativiteit met aanvullende competenties, om tot succesvolle oplossingen en producten te komen

Lees meer

WoTS

De beurzen World of Industry, Technology & Science bestaat uit 3 unieke werelden: World of Industry, World of Laboratory en World of Electronics. Met deze indeling krijgen de branches hun eigen identiteit, expositieprogramma en richten zij zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen met interactieve beursprojecten en aansprekende en actuele seminaronderwerpen.

Lees meer