Maatwerk in Industriële elektronica

Syrinx is ontwikkelaar en producent van hoogwaardige Industriële Elektronica. U heeft ons gevonden omdat u waarschijnlijk op zoek bent naar een oplossing voor uw probleem op het gebied van machine- of procesbesturing. Mogelijk bent u op zoek naar een specifieke elektronica ontwikkeling. Welkom, wij zijn u graag van dienst! Ons werkgebied is echter veel groter. Zo laten wij mens en machine met elkaar communiceren via innovatieve touch-screen besturingen en leveren wij diverse systemen voor het monitoren van cruciale onderdelen in de (rail-)infrastructuur. Tevens hebben wij veel kennis op het gebied van meten, wegen, doseren en omzetten van signalen met hoge nauwkeurigheid en onder moeilijke omstandigheden.

Maatwerk in IOT

De gedegen onderlegdheid van de NarrowBand en LoRa® technologie in combinatie met onze ruime kennis op het gebied van ontwikkeling van elektronica en (embedded) software en brede applicatiekennis stelt ons in staat om snel en vakkundig te bepalen of en hoe uw ideeën omtrent uw IoT-applicatie te verwezenlijken zijn.

De communicatie met uw applicatie kan zowel verlopen via één van de bestaande LoRa netwerken als via een eigen IoT infrastructuur welke we voor u kunnen realiseren. In nauwe samenwerking met ontwikkelaars en portalbouwers stelt het ons in staat om uw applicatie eenvoudig te monitoren en te beheren.

Misschien nog wel belangrijker, wij houden van ons vak en hebben in de loop der jaren een creatieve nieuwsgierigheid ontwikkeld waardoor we steeds weer met veel enthousiasme en energie naar nieuwe uitdagingen zoeken. Deze combinatie van technieken en toepassingen maakt dat Syrinx producten hun weg vinden in de diverse markten, zowel nationaal als internationaal. Via onze website laten wij u meer weten over hoe we u graag van dienst kunnen zijn en hoe we daarbij te werk gaan. Vindt u op de website niet precies wat u zoekt, neem dan contact met ons op en verras ons met uw vraag!

Contact

Syrinx Industrial Electronics bv Overspoor 35 1688JH Nibbixwoud Tel: 088 56 21 000 Rob Schomaker
Naar de website
en_GBEnglish (UK)