Dagelijks helpen we bedrijven over de hele wereld om efficiënter en duurzamer te zijn.

Sinds 1956 produceren we verdringerpompen en bieden we technische ondersteuning aan een reeks industrieën. We zijn begonnen in Marlow, Buckinghamshire, waar de uitvinder Bernard Refson de eerste technisch en commercieel levensvatbare peristaltische pomp ontwikkelde voor gebruik buiten het laboratorium.

In 1969 verhuisden we naar ons hoofdkwartier in Falmouth, Cornwall. Sindsdien zijn we geografisch uitgebreid voor het bedienen van meer dan 60 markten over de hele wereld. We bestaan uit 10 toonaangevende merken, elk specialist in een niche van vloeistof overdracht technologieën. In 1990 werden we onderdeel van Spirax-Sarco Engineering plc, een FTSE 100-bedrijf. Als onderdeel van SSE is ons gezamenlijke doel het creëren van duurzame waarde voor al onze stakeholders, terwijl we bouwen aan een efficiëntere, veiligere en duurzame wereld.

We zijn probleemoplossers. Onze mensen over de hele wereld zijn specialisten in hun werk, en het bedrijf is ingericht om individuen mandaat te geven en te ondersteunen. Dit geldt ook voor de producten en diensten die we bieden aan onze klanten, die ons om onze kwaliteit hebben leren kennen.

Contact

Watson-Marlow Fluid Technology Solutions Oslo 9 2993 LD Barendrecht Tel: 085 536 0010 Danny Fine
Naar de website
en_GBEnglish (UK)