Wireless Value

Wij maken meten makkelijk. Overal.

Wireless Value ontwikkelt en levert draadloze sensortechnologie met tal van toepassingen.

Denk hierbij aan het meten en bewaken van temperatuurcontrole, onder- en overdruk, relatieve luchtvochtigheid, CO2 en de deurstand van koelers en vriezers.

Deze technologie wordt toegepast in laboratoria, ziekenhuizen, apotheken, farmaceutische groothandels, maar ook voor het transport van medische monsters, bloed en organen.

Daarnaast vertrouwen vele telers die actief zijn in de bedekte teelt (kassenbouw) op onze technologie.

Maar er zijn nog meer gebieden waar onze sensoren veelvuldig worden ingezet; denk hierbij aan de industrie en de sportwereld, waar ze worden ingezet om sportvelden te testen en te keuren.

De data vertalen we in onze portal naar bruikbare informatie.

Wij beloven dat onze data betrouwbaar en altijd beschikbaar is. Samen vinden we altijd de juiste oplossing.

 

Met onze draadloze HIC meter zijn we wereld marktleider. Dit apparaat wordt ingezet om valondergronden van speelplaatsen te testen, maar wordt ook gebruikt voor het keuren van rugbyvelden over de hele wereld.

Ontwikkelopdrachten

Naast onze eigen producten hebben we in de afgelopen jaren ook mooie ontwikkelopdrachten uitgevoerd voor grote partijen in binnen en buitenland. Uiteraard is RF of Bluetooth een rode draad in het ontwikkelproces.

Doordat we hardware/software development in huis hebben, kunnen we van PCB tot en met user interface opleveren.

Naw gegevens

Wireless Value
Waanderweg 30 a
7812HZ Emmen
NEDERLAND

Tel: 0591633200

De heer B. Visser
info@wirelessvalue.nl
Naar website

Nieuws

Wireless Value neemt deel aan Europees CIRMET consortium

10/03/2021De belangrijkste doelstelling van het CIRMET-project is het ontwikkelen en valideren van een innovatieve en efficiënte oplossing voor de energie-intensieve procesindustrie voor energie- en hulpbronnen De CIRMET-oplossing.25% vermindering van CO2-equivalent15%...

Lees meer

Evenementen

Electronics & Applications

Dé vakbeurs voor industriële elektronica in de Benelux

Electronics & Applications is dé beurs voor industriële elektronica in de Benelux. Op deze beurs kunt u de gehele keten ontmoeten, van componenten tot productie en van design services tot vormgeving. Daarmee is E&A de ontmoetingsplek voor engineers, ontwerpers, ontwikkelaars en niet-techneuten die op zoek zijn naar oplossingen. E&A zal niet in fysieke vorm plaatsvinden in 2021.

Lees meer

Developmentclub

De Development Club is een netwerk van circa 60 technische ontwikkelbedrijven met hoog gespecialiseerde expertise op alle technologische gebieden, in het bijzonder op het gebied van mechatronica, sensoren, embedded software en industrieel ontwerp.

De Development Club leden werken samen voor organisaties, die zoeken naar technologische creativiteit met aanvullende competenties, om tot succesvolle oplossingen en producten te komen

Lees meer

WoTS

De beurzen World of Technology & Science en Industrial Processing zijn geïntegreerd in 1 beurs: World of Technology & Science 2022. WoTS bestaat uit vijf unieke werelden: World of Automation, World of Laboratory, World of Motion & Drives, World of Electronics en World of Industrial Processing. Met deze indeling krijgen de branches hun eigen identiteit, expositieprogramma en richten zij zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen met interactieve beursprojecten en aansprekende en actuele seminaronderwerpen.

Lees meer