Wisman Techniek

Wisman Techniek is al meer dan 45 jaar dé specialist op het gebied van kabelrupsen en kabelmanagement en enigste Nederlandse fullservice  leverancier van kabelrupsen, kabelrupssystemen. 

Met ons product Kabelschlepp, de uitvinder van de kabelrups,  hebben we een rijke ervaring met het ontwikkelen,  toepassen en leveren van kabelrupsen en complete kabelrups systemen. 

Daarnaast leveren wij kabelbeschermslangen, kabelinvoersystemen en introduceerden wij in 2009 op grote schaal kabeldoorvoersystemen in de Nederlandse industrie.

Wij werken uitsluitend met gerenommeerde leveranciers waarbij  naast een goede kwaliteit/prijsverhouding, duurzaamheid  ook aandacht is voor de ecologische voetafdruk m.b.t productie, transport en verpakkingen.

Ons leveringsprogramma, alles rondom de kabel:

  • Kabelschlepp  - kabelrupsen, kabelrups systemen en flexibele kabels t.b.v. kabelrupsen
  • Reiku - beschermslangen en robotslangen
  • DetasUtra - kabeldoorvoer systemen, deelbare kabeldoorvoerframes en passende tule, kabeldoorvoer platen, EMC klemmen, trekontlastingen.
  • Cabtra - kabeldoorvoer systemen, deelbare kabeldoorvoerframes en passende tule.
  • Icotek - kabeldoorvoer systemen, deelbare kabeldoorvoerframes en passende tule, kabeldoorvoer platen, EMC klemmen, trekontlastingen.
  • Service en maintenance - installatie, onderhouden preventief onderhoud/inspectie van kabelrupssystemen.
  • Engineering  - Wij ontwikkelen en leveren  waar nodig turn-key oplossingen 

Naw gegevens

Wisman Techniek
De Vente 10 10
7261ST Ruurlo
NEDERLAND

Tel: 088 0023500

De heer G. Ernst
g.ernst@wisman-techniek.nl
Naar website

Nieuws

Wisman introduceert Cabtra als alternatief voor Icotek

16/06/2021Wisman Techniek introduceerde in 2010 tijdens de Metavak beurs in Gorinchem de kabeldoorvoer systemen van Icotek. In 2020 introduceerde Wisman Techniek een nieuw label voor de kabel management producten. Cabtra...

Lees meer

Evenementen

WoTS

De beurzen World of Technology & Science en Industrial Processing zijn geïntegreerd in 1 beurs: World of Technology & Science 2022. WoTS bestaat uit vijf unieke werelden: World of Automation, World of Laboratory, World of Motion & Drives, World of Electronics en World of Industrial Processing. Met deze indeling krijgen de branches hun eigen identiteit, expositieprogramma en richten zij zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen met interactieve beursprojecten en aansprekende en actuele seminaronderwerpen.

Lees meer