Telecom Infra event

Telecom Infra is dé ontmoetingsplek voor telecommunicatieprofessionals die zich bezighouden met de ontwikkeling, implementatie en optimalisatie van telecomnetwerken en -diensten. Of je nu een netwerkarchitect, een telecomingenieur, een beleidsmaker of een leverancier van telecomapparatuur bent, bij Telecom Infra vind je een schat aan kennis, inzichten en mogelijkheden om je te inspireren en je vakmanschap te verrijken.

Tijdens Telecom Infra krijg je de kans om diepgravende presentaties bij te wonen van vooraanstaande experts uit de industrie. Ontdek de laatste ontwikkelingen op het gebied van 5G-implementaties, de uitrol van glasvezelnetwerken, de integratie van edge computing in telecomarchitecturen en de uitdagingen van cyberbeveiliging in een verbonden wereld.

Naast de hoofdlezingen biedt Telecom Infra interactieve workshops, waar je kunt deelnemen aan hands-on sessies en diepgaande discussies kunt voeren over specifieke onderwerpen die relevant zijn voor jouw werkgebied. Ontmoet gelijkgestemde professionals en deel best practices, uitdagingen en oplossingen in een stimulerende en collaboratieve omgeving.

Verken op de tentoonstelling de nieuwste producten, diensten en oplossingen van toonaangevende leveranciers op het gebied van telecommunicatie-infrastructuur. Test demo’s, ontdek cutting-edge technologieën en krijg inzicht in hoe deze innovaties kunnen worden toegepast om de prestaties, betrouwbaarheid en veiligheid van telecomnetwerken te verbeteren.

Registreer vandaag nog en sluit je aan bij de toonaangevende professionals en experts uit de telecomindustrie op Telecom Infra. Samen zullen we de toekomst van telecommunicatie-infrastructuur vormgeven.

en_GBEnglish (UK)