INGUN Pruefmittelbau GmbH Benelux

INGUN Pruefmittelbau GmbH Benelux

Sinds 1971 zorgt INGUN voor de best mogelijke verbinding tussen testpunt en testsysteem. Met meer dan 400 medewerkers wereldwijd zorgen wij ervoor dat de innovatieve testoplossingen van INGUN snel beschikbaar zijn. Als ontwikkelingspartner voor haar klanten in industrieën variërend van automotive tot telecommunicatie, waarborgt INGUN de kwaliteit van elektrische en elektronische producten.

In een dynamische wereld is het goed om iemand te hebben op wie je kunt vertrouwen. Daarom ontwikkelen wij bij INGUN testapplicaties voor elektrische en elektronische producten. De triomf van de smartphone, de elektrificatie van de auto, de vooruitgang in de medische technologie - allemaal technologische verworvenheden die nauwelijks denkbaar zouden zijn zonder geschikte testtechnologie. 

Onze oplossingen zorgen ervoor dat elektronische producten de kwaliteit en betrouwbaarheid hebben die ze nodig hebben om te functioneren. Wij werken samen met onze klanten om innovaties te ontwikkelen en dringen aan op de hoogste kwaliteitsnormen Made in Germany.

 

Laatste berichten

Geen artikelen gevonden

Partners