Oplossingen in de procesindustrie virtueel beleven

Laatste Nieuws, World of Industrial Processing

Op de beurs Industrial Processing kunt u zelf aan de slag met oplossingen in een industrieel proces. Daar zorgt de virtual reality omgeving van vier samenwerkende bedrijven voor. U kunt zich tijdens de registratie voor een bezoek aan Industrial Processing hiervoor aanmelden, zodat u gegarandeerd de inspirerende en concrete beleving kan meemaken.

Met een Virtual Reality bril komt u tijdens een beursbezoek in de industriële omgeving die SPIE mogelijk maakt. De nadruk ligt niet alleen op de innovatieve werkwijze, maar vooral op de verbeteringen en oplossingen voor de procesindustrie.

Zo maakt u de zelfreinigende auto-line vloeistoffilter van Hiflux Filtration mee. De kans op een terugroepactie is nihil. Er komen namelijk geen productvreemde delen of niet goed opgeloste delen/gelachtige substanties in het eindproduct. Op de stand van Hiflux Filtration wordt ook een live demo van de vloeistoffilter gegeven.

Concrete voordelen voor een optimaal hygiënisch ontwerp worden getoond in de oplossingen van Aerzen. Met het toepassen van de juiste compressor bereikt u 100% olievrije (Class 0 volgens ISO 8573) processen. Er zijn geen vrijkomende deeltjes vanuit de geluiddemper en de explosieveiligheid in ATEX zones is gegarandeerd.

Partners