WELKOM BIJ WORLD OF INDUSTRIAL PROCESSING

Zo’n 70 bedrijven die zich bezighouden met industriële procestechnieken nemen dit jaar als exposant deel aan de WoTS 2022. Binnen de World of Industrial Processing kunt u bedrijven vinden die zich focussen op poeder, granulaat- en bulkmateriaal verwerkende industrieën, maar ook bedrijven die zich richten op vloeibaar- en gasgerelateerde technologieën. Een breed spectrum aan bezoekers uit de proces- en maakindustrie weten de WoTS te vinden. Deze exposanten tonen hun innovaties, delen hun kennis en gaan graag met u in gesprek over uw vraagstukken.

Ook organiseren we dit jaar weer seminars waar u zich voor kunt opgeven! Bij deze seminars spreken mensen van verschillende gerenommeerde bedrijven over actuele, relevante thema’s binnen de industrie. Zie hieronder een overzicht van alle thema’s die worden behandeld.

Binnen de World of Industrial Processing kunt u dit jaar weer verschillende projecten vinden. Zo kunnen exposanten nieuwe en innovatieve producten of technologieën onder de aandacht brengen bij bezoekers via de ‘Proces Innovatie Prijs’. Bezoekers blijven daarmee op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.


Bekijk hier het totaal overzicht van alle seminars op WoTS 2022.
Hier vindt u ook het programma met de WoTS Stories. Onderwerpen van deze WoTS Stories zijn: Technisch Onderwijs en de interactie met technische bedrijven, Kerncentrales- veiligheid, robuustheid en deskundigheid, Covid-experts voor de zorg, persoonlijke beschermingsmiddelen, testen en vaccins en Robotics- Industry & Science.

Seminars

Projecten

Partners