FHI Verzekeringen

Vanuit FHI werken we al jaren nauw samen met een gespecialiseerd assurantiebedrijf voor technologische brancheorganisaties: Klap Verzekeringsmakelaar.

Zij zijn onze betrouwbare partner om jou als lidbedrijf bij te staan bij verzekeringsvraagstukken. In de volledige breedte, van aansprakelijkheid tot pensioen en van verzekeringsmantels tot cyber security en evenementenverzekeringen.

Voordelen

De voordelen op een rij:

  • Lage premies
  • Snel schakelen met één van de adviseurs, 7 dagen per week bereikbaar
  • Gratis second opinion op jouw verzekeringsportefeuille
  • Breed palet aan verzekeringen
  • Door jarenlange ervaring en goede relaties met alle grote verzekeraars kunnen ze voor veel van deze verzekeringen ook speciale mantelovereenkomsten aanbieden met branchespecifieke voorwaarden.
  • Duidelijk en compleet aanbod pensioenregelingen en uitstekende pensioencommunicatie

Klik hier om een offerte aan te vragen voor bedrijfsaansprakelijkheid.

Het mantelboek en het BPF onderzoek kun je vinden op fhi.nl.

Second opinion, waarom zou je dit doen? 

Elk bedrijf heeft doorgaans meerdere verzekeringen lopen en het is algemeen bekend dat het uitzoeken en afsluiten van verzekeringen niet wordt gezien als de leukste bezigheid. Daarom zien we in de praktijk veel terug dat, wanneer er eenmaal verzekeringen zijn afgesloten, hier vaak niets meer aan wordt gewijzigd.

Toch is het de moeite waard om jouw bedrijfsverzekeringen eens in de zoveel tijd onder de loep te nemen. Sluiten jouw verzekeringen nog wel aan bij jouw werkzaamheden en risico’s? Ben je niet dubbel verzekerd en/of betaal je niet teveel premie? Klap Tech biedt FHI leden deze second opinion vrijblijvend én zonder kosten. Lees hier meer……

Regelmatig organiseren we in samenwerking met Klap Verzekeringen workshops, kijk hier voor het actuele aanbod. Heb je zelf een onderwerp waar je meer over wilt weten en/of wat je op de agenda wilt zien? Laat het ons weten!

Contactpersonen

Jouw contactpersonen zijn:

Brian Gal

Senior accountmanager

023-522 10 47
bgal@klap.com

Sander Geytenbeek

Manager inkomen en pensioen

020 – 261 61 52
sgeytenbeek@klap.com

Ruud Rooker

Commercieel manager en pensioenspecialist

023-522 10 29
rrooker@klap.com