FHI Advies – juridische vraagstukken

FHI Advies is er voor ondernemers die in hun dagelijkse bedrijfsvoering tegen (juridische) vragen aanlopen. FHI-leden kunnen altijd terecht voor direct juridisch advies en voor meer inhoudelijke vragen en/of procedures.

 

Het eerste uur sparren met één van onze partners van FHI Advies is vrijblijvend, mail jouw vraag of casus naar legal@fhi.nl!

 

Voordelen FHI Advies

  • Vrijblijvend eerste uur juridisch advies en specialistisch juridisch advies/procedures tegen gereduceerd tarief.
  • Als lid van FHI kunt u tegen een gereduceerd tarief gebruikmaken van de expertise van onze adviseurs. Het tarief voor advies en/of procederen is € 240,-/uur exclusief BTW.
  • Voor ondernemers die op regelmatige basis behoefte hebben aan overleg, advies en ondersteuning, werkt FHI Advies ook met een maandelijkse abonnementsvorm. Op basis van uw behoefte bepalen wij samen de prijs en inhoud van dit abonnement. Interesse? Neem contact met ons op.
  • Direct contact en daarmee tijdig en accuraat advies, om laagdrempelig tot de kern van de zaak te komen, vóordat het onoverkomelijk en onoverzichtelijk lijkt te worden
  • Deelnemen aan workshops over algemene voorwaarden, overeenkomsten en aanbesteden.
  • Informatieverstrekking/advisering over wetgeving, arbeidsvoorwaarden, FHI algemene voorwaarden en modelovereenkomsten. Deze documenten kunt u als lid van FHI downloaden via MijnFHI

Jouw contactpersonen

Onze adviseurs zijn erg toegankelijk en denken graag met je mee met hun expertise op het gebied van het arbeids-, contracten- en ondernemingsrecht.

Bob van der Kamp
06 470 12 614
Lise van den Heuvel
06 234 922 48Vestius Advocaten
Sander Pieroelie
06 222 878 65Vestius Advocaten
Michiel van Haelst
06 553 944 87Vestius Advocaten

 

Vrijblijvend kennismaken

Wil je kennismaken met onze adviseurs? Zij komen vrijblijvend langs om jou en je bedrijf te leren kennen, zodat zodra je advies nodig hebt je geen drempel meer over hoeft. Wij geloven in laagdrempeligheid en direct contact.

Wil je een afspraak maken, neem vrijblijvend contact met ons op!

Is het uur om en heb je behoefte aan een vervolg? Omdat je bijvoorbeeld iemand zoekt die een nieuwe overeenkomst voor je uitwerkt? Of een expert die een klacht verder met je oppakt? En misschien kun je onze hulp ergens anders voor gebruiken? Dan ondersteunen we je verder in de vervolgstappen. Dat doen we voor een gunstig tarief.

Voor ondernemers die op regelmatige basis behoefte hebben aan overleg, advies en ondersteuning werkt FHI Advies ook met een maandelijkse abonnementsvorm. Op basis van waar behoefte aan is, bepalen wij samen de prijs en inhoud van dit abonnement.

FHI Advies als sparringpartner

Enkele voordelen als lid van FHI van sparren met een partner van FHI Advies op een rij:

 • Jij brainstormt met experts die kennis hebben van specifieke wetten en regels binnen de technologiebranche(s).
 • Jij hebt laagdrempelig contact met je contactpersoon die jargon vermijdt en in duidelijke taal communiceert.
 • Jij legt de meeste brede bedrijfsvragen bij ons neer, omdat geen enkele vraag voor ons geheimen kent.
 • Jij profiteert als lid van gunstige tarieven.
 • Jij kunt met mede branchegenoten collectieve samenwerkingen aangaan, waardoor jij nog sterker staat als bedrijf. Zoals gezamenlijk optrekken bij een klacht over een aanbesteding.

Beluister ook onze FHI Technologie Podcast waarin we met Bob van der Kamp de ins en outs van FHI Advies bespreken.

 

FHI Advies helpt nog meer

 

 

 

Spijker je kennis bij tijdens workshops over onderwerpen die binnen de branche spelen. Wij kiezen thema’s uit op basis van populaire actuele onderwerpen en veelgestelde vragen. Met praktische tips en vele voorbeelden kun je direct aan slag. Maak tijdens de workshops meteen kennis met concullega’s en breid je netwerk uit.

 

 

 

 

 

Wij geloven in kracht en kunde van de ondernemer en ondersteunen je daar waar nodig. Veel kan je al zelf doen, met een beetje hulp. Daarom stellen wij diverse modelovereenkomsten en/of documenten ter beschikking. Hiermee kun je zelf aan de slag kan. Denk aan een arbeidsovereenkomst, algemene voorwaarden, een distributieovereenkomst of bijvoorbeeld een brief die je wil sturen naar een werknemer die weggaat en die je graag aan zijn concurrentiebeding wil houden.

Wij zullen de documenten daar waar nodig updaten. De documenten staan op ‘MijnFHI’, wanneer je op bovenstaande blauwe button klikt word je daar direct heen geleid.

Let wel op: niet in iedere situatie volstaat een standaard document. Heb je een korte vraag? Maak dan gebruik van onze gratis 1e lijn adviesmogelijkheid. Wil je een document aangepast hebben naar jouw specifieke situatie? Schakel dan een van onze adviseurs in tegen een gereduceerd tarief.

 

 

 

 

Bij klachten en vragen over aanbestedingen, bijvoorbeeld over disproportionele eisen, gebrek aan transparantie en ongelijke behandeling, kan dit worden gemeld bij FHI. Bij veelvoorkomende klachten wordt – waar mogelijk en gewenst – een collectieve actie genomen.