FHI Advies is er voor al jouw ondernemersvraagstukken

Jij hebt een vraag? FHI Advies heeft het antwoord!

FHI Advies is er voor ondernemers die in hun dagelijkse bedrijfsvoering tegen vragen aanlopen. Wij staan klaar voor alle leden binnen de vijf technologiebranches die advies of een sparringpartner nodig hebben.

 

Zo werkt het

 

Onze adviseurs zijn goed bereikbaar en je mag direct contact met de professionals opnemen. Vestius Advocaten vult het bestaande team van juridische professionals van Lexsigma aan met haar expertise op het gebied van het arbeids-, contracten- en ondernemingsrecht. Je kunt terecht bij Bob van der Kamp (Lexsigma), Lise van den Heuvel, Michiel van Haelst en Sander Pieroelie (Vestius Advocaten).

Bob van der Kamp
06 470 12 614
E-mail
Lise van den Heuvel
06 234 922 48
E-mail
Sander Pieroelie
06 222 878 65
E-mail
Michiel van Haelst
06 553 944 87
E-mail

 

 

De juridische adviseurs bieden je een luisterend oor en adviseren je over jouw vraagstuk op diverse expertisegebieden. Vaak kunnen zij je al binnen een dag op weg helpen, zodat jij vlot weer verder kan.

Denk aan vragen als:

Ik heb een inkoopcontract van een ziekenhuis ontvangen. Is het redelijk wat zij van mij vragen?
Onze algemene voorwaarden stammen nog uit de vorige eeuw. Heeft FHI Advies voorwaarden die up-to-date zijn?
Ik heb een aanbesteding voor mij liggen en ik vind het onredelijk wat zij vragen. Hoe dien ik een gegronde klacht in?
Ons bedrijf groeit en ik neem steeds meer medewerkers aan. Hoe stel ik een goed arbeidscontract en bedrijfsreglement op?

 

 

 

 

 

FHI Advies als sparringpartner

Waarom kiezen voor sparringpartner FHI Advies en niet een ander adviesbureau? Simpel:

  • Jij brainstormt met experts die kennis hebben van specifieke wetten en regels binnen de technologiebranche.
  • Jij hebt laagdrempelig contact met je contactpersoon die jargon vermijdt en in duidelijke taal communiceert.
  • Jij legt de meeste brede bedrijfsvragen bij ons neer, omdat geen enkele vraag voor ons geheimen kent.
  • Jij profiteert als lid van gunstige tarieven.
  • Jij kunt met mede branchegenoten collectieve samenwerkingen aangaan, waardoor jij nog sterker staat als bedrijf. Zoals gezamenlijk optrekken bij een klacht over een aanbesteding.

Beluister ook onze FHI Technologie Podcast waarin we met Bob van der Kamp de ins en outs van FHI Advies bespreken.

 

 

FHI Advies helpt nog meer

Met ons luisterend oor en een grondige manier van doorvragen, weten wij welke onderwerpen en vragen jullie bezighouden. Daar spelen wij op verschillende manieren op in.

Workshops

Spijker je kennis bij tijdens workshops over onderwerpen die binnen de branche spelen. Wij kiezen thema’s uit op basis van populaire actuele onderwerpen en veelgestelde vragen. Met praktische tips en vele voorbeelden kun je direct aan slag. Maak tijdens de workshops meteen kennis met concullega’s en breid je netwerk uit.

 

 

Modelovereenkomsten en documenten

Wij geloven in kracht en kunde van de ondernemer en ondersteunen je daar waar nodig. Veel kan je al zelf doen, met een beetje hulp. Daarom stellen wij diverse modelovereenkomsten en/of documenten ter beschikking. Hiermee kan je zelf aan de slag kan. Denk aan een arbeidsovereenkomst, algemene voorwaarden, een distributieovereenkomst of bijvoorbeeld een brief die je wil sturen naar een werknemer die weggaat en die je graag aan zijn concurrentiebeding wil houden.

Wij zullen de documenten daar waar nodig updaten.

Let wel op: niet in iedere situatie volstaat een standaard document. Heb je een korte vraag? Maak dan gebruik van onze gratis 1e lijn adviesmogelijkheid. Wil je een document aangepast hebben naar jouw specifieke situatie? Schakel dan een van onze adviseurs in tegen een gereduceerd tarief.

 

 

FHI Advies helpt je aan jouw derdenverklaring voor NOW-2

FHI Advies kan je ook verder helpen bij vragen en biedt de mogelijkheid om tegen gunstige tarieven een derdenverklaring voor NOW te verkrijgen. Klik op de button voor meer informatie en tarieven.

 

 

Meldpunt Aanbestedingen

Bij klachten en vragen over aanbestedingen, bijvoorbeeld over disproportionele eisen, gebrek aan transparantie en ongelijke behandeling, kan dit worden gemeld bij FHI. Bij veelvoorkomende klachten wordt – waar mogelijk en gewenst – een collectieve actie genomen.