Op de World of Technology & Science maakt u Industry 4.0 mee!


De technologie is beschikbaar. De vierde industriële revolutie is dus ook al begonnen. De actuele vraag bij bedrijven is hoe Industry 4.0 gerealiseerd wordt. Voor een actueel en goed beeld van de mogelijkheden organiseren acht exposanten op de World of Technology & Science een tour. Bezoekers krijgen met de tour een praktisch overzicht van de mogelijkheden door concrete demonstraties. Om dat daadwerkelijk te beleven, kunt u zich aanmelden als bezoeker van de World of Automation en de Industry 4.0 demonstratie tour aanklikken.

Voor Industry 4.0 toepassingen is een goede analyse van de data essentieel. Alle belangrijke meetparameters van de digitale sensoren moeten verwerkt worden. JUMO maakt een intelligent netwerk van sensoren mogelijk dat flexibel te gebruiken is in nagenoeg iedere industriële toepassing.

Innovatie speelt een grote rol in de transport sector. Als sensor sponsor van Delft Hyperloop neemt Altheris Sensors & Controls u graag mee naar de door TU Delft ontwikkelde transportmethode van de toekomst oftewel Transportation 4.0. Van rijden op treinrails naar zweven op magneten.

Bosch Rexroth laat u de nieuwste mogelijkheden en ontwikkelingen zien op het gebied van Open Core Technieken en productielogistiek. De demonstratie op de stand vormt gezamenlijk een simulatie van een geautomatiseerde assemblagelijn met productie batchgrootte één, cyber-fysische systemen, RFID-ondersteunde assemblage en logistieke toepassingen voor de productielijn.

SICK toont in een aantal praktische demonstraties hoe bestaande technieken, zoals de combinatie van IO-Link en intelligente sensoren, Industry 4.0 mogelijk maken. Dat biedt bedrijven voordelen in beschikbaarheid, meer flexibiliteit bij een product- en formaatwissel en kortere doorlooptijden.

Op de stand van Turck wordt op een speelse wijze een beeld gegeven van Industry 4.0 op een rij. Met innovatieve producten en systemen speelt u bij Turck in op kansen met interoperabiliteit, modulariteit, decentralisatie, service oriëntatie en virtualisatie.

Hier vindt u meer informatie over de beursprojecten en via de registratiemodule kunt u zich aanmelden voor een gratis bezoek aan de beurs.