Industrial Ethernet event

Het Industrial Ethernet Event is dé bijeenkomst voor professionals die geïnteresseerd zijn in industriële netwerkcommunicatie. Tijdens dit evenement worden de laatste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van Industrial Ethernet besproken en gepresenteerd.

 

Van actuele onderwerpen zoals Time-Sensitive Networking (TSN) en Ethernet Advanced Physical Layer (Ethernet-APL) tot praktijkcases en diepgaande discussies over netwerkarchitectuur en kabeldiagnostiek, het programma biedt een breed scala aan inzichten en kennis.

 

Daarnaast is er volop gelegenheid om te netwerken en in contact te komen met exposanten en kennispartners op de beursvloer. FHI en PI Nederland bundelen hun krachten om dit evenement te organiseren en om gebruikers en potentiële gebruikers te informeren over de mogelijkheden van Industrial Ethernet.

 

Of je nu op zoek bent naar een grondige basisuitleg, praktische toepassingen of wilt weten hoe je Industrial Ethernet kunt integreren in jouw organisatie, dit event biedt een platform om al jouw vragen te beantwoorden en om samen te verkennen wat de toekomst in petto heeft voor deze innovatieve technologie.

 

Wees erbij om je kennis te vergroten, te netwerken en te ontdekken wat Industrial Ethernet voor jouw organisatie kan betekenen. Meld je vandaag nog aan voor en bereid je voor op een dag vol inspiratie en nieuwe inzichten.

Exposanten

Locatie

De Basiliek

Wiltonstraat 56
3905 KW Veenendaal

De Basiliek is gelegen vlak naast de A12, dus makkelijk bereikbaar per auto. Parkeren kan in de ruime eigen parkeergarage. En met Station Veenendaal-De Klomp op loopafstand èn een bushalte (bijna) voor de deur zijn wij ook met het openbaar vervoer goed te bereiken!

Komt u met de auto?

Vanaf de A12, afrit 23 (vanuit beide richtingen):
Ga rechtsaf richting Veenendaal-West. U rijdt nu op de Rondweg-West (N233). Houd links aan. Sla bij het eerste kruispunt linksaf naar de Grote Beer. Neem de eerste afslag links en ga gelijk rechtsaf naar de Fokkerstraat. Neem de derde weg links, dit is de Wiltonstraat. U vindt de Basiliek aan uw linkerhand. Parkeren kan gratis in onze parkeergarage.

Vanaf de A12, afrit 23a:
U gaat bij de verkeerslichten richting Veenendaal-West. De drie volgende verkeerslichten gaat u rechtdoor. Vervolgens slaat u de eerste weg rechts in (Wiltonstraat). Daarna de eerste links en dan de eerste rechts. U vindt de Basiliek aan uw linkerhand. Parkeren kan gratis in onze parkeergarage.

Vanuit Rhenen:
Vanaf de Cuneraweg neemt u op de rotonde net voor Veenendaalde eerste afslag (richting o.a. industrieterrein Nijverkamp). U rijdt dan de Rondweg-Oost op. Deze volgt u over 3 rotondes tot u bij de verkeerslichten komt. Hier slaat u linksaf. De twee volgende verkeerslichten gaat u rechtdoor. Vervolgens slaat u de eerste weg rechts in (Wiltonstraat). Daarna de eerste links en dan de eerste rechts. U vindt de Basiliek aan uw linkerhand. Parkeren kan gratis in onze parkeergarage.

Neemt u het openbaar vervoer?

Treinstation Veenendaal-De Klomp is op loopafstand (10 minuten). Als u het station af loopt, slaat u linksaf op de Veenendaalseweg. Blijf deze weg volgen. Na het viaduct onder de A12 door, gaat u schuin rechtsaf het rode fietspad op (u kunt twee fietspaden kiezen aan de rechterkant, neem het tweede, dus niet het pad direct langs de A12!). Na 167 meter komt u bij een Y-splitsing en kunt u zowel links als rechts kiezen voor de Wiltonstraat. Ga hier rechts. Na ongeveer 100 meter buigt de weg af naar links, blijf de weg volgen. De Basiliek is nu het derde gebouw aan uw rechterhand (Wiltonstraat 56).

Liever met de bus?

Buslijn 83 (van en naar Amersfoort) vertrekt vanaf alle drie de Veenendaalse treinstations en komt langs de Basiliek, halte Wiltonstraat.

Komt u met de fiets?

De Basiliek beschikt over een ruime fietsenstalling, gelijk bij de entree.

Toegankelijkheid voor mindervaliden

De Basiliek is goed toegankelijk gemaakt voor rolstoelgebruikers en scootmobielen. Zo is er een lift aanwezig waarmee u alle ruimtes van ons gebouw goed kunt bereiken en bezoeken. Op de begane grond is er tevens een mindervalidentoilet aanwezig, zodat u gemakkelijk gebruik kunt maken van de sanitaire voorzieningen. Wij hopen u hiermee een comfortabel bezoek te kunnen bieden en verwelkomen u graag bij de Basiliek.

en_GBEnglish (UK)