fhi.nl

Door de collectieve kracht van FHI-leden vergroot u uw vindbaarheid in zoekmachines via een uitgebreid profiel op fhi.nl.

Er vallen veertig branche- en eventsites onder dit platform.

Door de activiteiten (webinars, events, beurzen, clusters, diensten en lobby) van de branches en de inhoudelijke content is dit een neutraal platform.

Uit de interesse van bezoekers blijkt dat fhi.nl een sterk imago heeft.

 

De database van FHI wordt gebruikt om content op de site (van leden, clusters van leden en activiteiten) goed onder de aandacht te brengen van de klanten van de leden.

Door collectief te verwijzen naar fhi.nl en gezamenlijk te werken aan content op de site wordt de autoriteit van fhi.nl en haar leden verhoogd.

Met dit platform bereikt u ook professionals die niet naar events / beurzen zouden komen.

 

Hoe kunt u als lid maximaal gebruik maken van dit platform:

Uitgebreid ledenprofiel: U plaatst in het profiel een uitgebreide bedrijfsomschrijving, uw bedrijfslogo en nieuws. Dat nieuws komt dan ook op de branchesite met een directe koppeling naar social media. U kunt ook links, afbeeldingen en films plaatsen.

 

Op de site is een zoekfunctie naar productgroepen en diensten beschikbaar. U kunt de juiste productgroepen en diensten voor uw bedrijf aanduiden. Er is tevens een link naar Google Maps en u wordt geïndexeerd via zoekmachines.

 

In 1956 is FHI gestart met het verbinden van klanten en leden via de vakbeurs Het Instrument. De saamhorigheid zorgde voor onafhankelijkheid, autoriteit en een neutraal platform. Die krachten kunnen wederom benut worden op deze site.

 

Enkele quotes van onze leden over het platform fhi.nl:

 

Magda van der Kleij, Marketing & Sales Coördinator
TUCANA TELECOM B.V.

“We zijn net begonnen met het invullen van ons ledenprofiel. Het systeem is gebruiksvriendelijk. Er zijn veel verbeteringen doorgevoerd ten opzichte van het oude systeem. We zijn tevreden over dit vernieuwde profiel.”

 

Janette Spaninks, Marketing Communications Manager
DA VINCI LABORATORY SOLUTIONS B.V.

“Bij het plaatsen van een nieuwsbericht op je FHI ledenprofiel pagina kan je dit direct ook publiceren op de verschillende evenementensites van het FHI. Dit gaat in één moeite door. Daarnaast scoort het bericht hoog in de Google ranking op de opgegeven zoektermen, dus er is vanuit het FHI zeker goed nagedacht over de optimalisatie voor de zoekmachines.”

 

Ed Djie, Managing Director
NIJKERK ELECTRONICS B.V.

“Het vernieuwde ledenprofiel is erg gebruiksvriendelijk. Nieuws en persberichten plaatsen werkt prettig en snel. Het doel is om de online vindbaarheid te vergroten en hoe meer branchegenoten hun profiel invullen hoe sterker we staan als collectief.”

 

Bas Visser, Algemeen Directeur
WIRELESS VALUE B.V.

“Toen ik hoorde over de verbeteringen die zijn doorgevoerd aan het ledenprofiel, besloot ik direct de koe bij de horens te vatten. Ik ben meteen aan de slag gegaan en heb het profiel ingevuld. Nieuwsberichten en een logo heb je zo geplaatst. Doordat het FHI hoog scoort in de rankings van Google kan ik daar als lid van meeprofiteren door mijn website te linken. Zo heb je een extra portaal waarmee je klanten online kunt trekken. Het invullen van het profiel is geen hogere wiskunde. Ik ben tevreden.”

 

Er vindt een continue monitoring van bezoekersgegevens plaats.

Naast profilering met een uitgebreid profiel biedt FHI aanvullende diensten:

Content service ondersteuning van een online redacteur
Webinar studio efficiënt gebruik van een professionele studio
Profileren van clusters nieuwsbrieven over kwaliteiten in een cluster
Webinars met clusters kennisoverdracht met kwaliteiten in een cluster
Vacatures plaats een vacature voor een betere vindbaarheid

Alle voordelen van fhi.nl hebben wij hier voor u beschreven.

 

Hoe FHI.nl u ondersteunt

Duizenden bezoekers weten fhi.nl wekelijks te vinden. Daarmee heeft fhi.nl een uitstekende uitgangspositie in zoekmachines. Leden die gebruikmaken van een bedrijfsprofiel of uitgebreid profiel kunnen direct profiteren van een betere vindbaarheid in zoekmachines. Lees hier hoe dat werkt. Of kijk het webinar MarketingMonday: How to be found @fhi.nl & online:

 

Gradaties van bedrijfsprofielen op fhi.nl

De dienstverlening van fhi.nl is in de vorm van een bedrijfsvermelding standaard beschikbaar voor alle FHI-leden. Dit zijn alleen de NAW-gegevens. Met een basisprofiel en uitgebreid profiel (ook beschikbaar voor niet-leden), worden de mogelijkheden voor het online profileren vergroot.

Het uitgebreid profiel is gratis voor leden van de branches Industriële Automatisering, Industriële Elektronica en Laboratorium Technologie. De verschillende gradaties en kosten voor niet-leden en leden van de branches Gebouwautomatisering en Medische Technologie vindt u hier.

 

Lees hier de algemene voorwaarden van fhi.nl. De handleiding voor FHI vindt u hier en in het Engels vindt u hier.