fhi.nl

Dankzij de collectieve kracht van FHI-leden en een uitgebreid bedrijfsprofiel van jouw onderneming op fhi.nl vergroot je jouw vindbaarheid in zoekmachines. Er vallen circa veertig branche- en eventsites onder ons overkoepelende webplatform.

Door onze activiteiten (webinars, events, beurzen, clusters, diensten en lobby) van de vier branches en inhoudelijke content te bundelen, biedt fhi.nl een neutraal platform boordevol kennis en informatie. Uit de bezoekerscijfers blijkt dat fhi.nl een sterke naamsbekenheid heeft en een groeiend aantal bezoekers trekt.

De databases van FHI worden gebruikt om interessante content op de site (van leden, clusters van leden en de brancheactiviteiten) goed onder de aandacht te brengen naar de klanten van de leden. Door collectief te verwijzen naar fhi.nl en gezamenlijk te werken aan relevante content op de site, wordt de autoriteit van fhi.nl en haar leden verder versterkt. Met ons platform bereik je zo ook professionals die niet naar events of beurzen zouden komen. Bekijk enkele quotes van onze leden over fhi.nl.

Hoe kun je als lid maximaal gebruikmaken van dit platform?

Met een uitgebreid ledenprofiel plaats je in jouw profiel een uitgebreide bedrijfsomschrijving, een bedrijfslogo en relevant nieuws voor jouw klanten. Dat nieuws verschijnt op de branchesite met een directe koppeling naar diverse social media-kanalen. Je kunt ook links, afbeeldingen en video’s plaatsen.

Op fhi.nl is een zoekfunctie naar productgroepen en diensten beschikbaar. Je kunt de juiste productgroepen en diensten voor jouw bedrijf aangeven. Er is tevens een link naar Google Maps beschikbaar en het bedrijfsprofiel wordt automatisch geïndexeerd door zoekmachines.

Wil je meer weten over de voordelen van fhi.nl en de mogelijkheden? Bekijk de webinar MarketingMonday: How to be found @fhi.nl online waarin we alle mogelijkheden belichten.

Aanvullende diensten

Naast online profilering met een uitgebreid profiel biedt FHI haar leden diverse aanvullende diensten:

Content service ondersteuning van een online redacteur
Webinar studio efficiënt gebruik van een professionele studio
Profileren van clusters nieuwsbrieven over kwaliteiten in een cluster
Webinars met clusters kennisoverdracht met kwaliteiten in een cluster
Vacatures plaats een vacature voor een betere vindbaarheid

 

Gradaties van bedrijfsprofielen op fhi.nl

De dienstverlening van fhi.nl is in de vorm van een bedrijfsvermelding standaard beschikbaar voor alle FHI-leden. Dit zijn alleen de NAW-gegevens. Met een basisprofiel en uitgebreid profiel (ook beschikbaar voor niet-leden), worden de mogelijkheden voor het online profileren vergroot.

Het uitgebreid profiel is gratis voor leden van FHI. De verschillende gradaties en kosten voor niet-leden vind je hier.

Lees hier de algemene voorwaarden van fhi.nl. De handleidingen voor fhi.nl zijn hier te vinden. There’s also an English manual available.