fhi.nl

Door de collectieve kracht van FHI-leden vergroot u uw vindbaarheid in zoekmachines met een uitgebreid bedrijfsprofiel op fhi.nl. Er vallen circa veertig branche- en eventsites onder dit overkoepelende platform.

Door de activiteiten (webinars, events, beurzen, clusters, diensten en lobby) van de branches en de inhoudelijke content te bundelen, biedt fhi.nl een neutraal platform boordevol kennis en informatie. Uit de bezoekerscijfers blijkt dan ook dat fhi.nl een sterk imago heeft en een groeiend aantal bezoekers trekt.

In onderstaande grafiek krijgt u op basis van cijfers van Google Analytics een indruk van het sterk gestegen bezoek naar onze website, waarbij het verkeer van 2019 is afgezet naar de groeicijfers van 2020.De databases van FHI worden gebruikt om interessante content op de site (van leden, clusters van leden en brancheactiviteiten) goed onder de aandacht te brengen van de klanten van de leden. Door collectief te verwijzen naar fhi.nl en gezamenlijk te werken aan relevante content op de site wordt de autoriteit van fhi.nl en haar leden versterkt. Met ons platform bereikt u zo ook professionals die niet naar events of beurzen zouden komen. Bekijk ook enkele quotes van onze leden over fhi.nl.

 

Hoe kunt u als lid maximaal gebruik maken van dit platform?

Met een uitgebreid ledenprofiel plaatst u in uw profiel een uitgebreide bedrijfsomschrijving, uw bedrijfslogo en relevant nieuws voor uw klanten. Dat nieuws verschijnt op de branchesite met een directe koppeling naar diverse social media-kanalen. U kunt ook links, afbeeldingen en video’s plaatsen.

Op fhi.nl is een zoekfunctie naar productgroepen en diensten beschikbaar. U kunt de juiste productgroepen en diensten voor uw bedrijf aangeven. Er is tevens een link naar Google Maps beschikbaar en u wordt automatisch geïndexeerd door zoekmachines.

Wilt u meer weten over de voordelen van fhi.nl en de mogelijkheden? Bekijk de webinar MarketingMonday: How to be found @fhi.nl online waarin we alle mogelijkheden belichten.

Aanvullende diensten

Naast online profilering met een uitgebreid profiel biedt FHI haar leden diverse aanvullende diensten:

Content service ondersteuning van een online redacteur
Webinar studio efficiënt gebruik van een professionele studio
Profileren van clusters nieuwsbrieven over kwaliteiten in een cluster
Webinars met clusters kennisoverdracht met kwaliteiten in een cluster
Vacatures plaats een vacature voor een betere vindbaarheid

 

Gradaties van bedrijfsprofielen op fhi.nl

De dienstverlening van fhi.nl is in de vorm van een bedrijfsvermelding standaard beschikbaar voor alle FHI-leden. Dit zijn alleen de NAW-gegevens. Met een basisprofiel en uitgebreid profiel (ook beschikbaar voor niet-leden), worden de mogelijkheden voor het online profileren vergroot.

Het uitgebreid profiel is gratis voor leden van FHI. De verschillende gradaties en kosten voor niet-leden vindt u hier.

Lees hier de algemene voorwaarden van fhi.nl. De handleidingen voor fhi.nl vindt u hier. There’s also an English manual available.