• Home
  • Nieuws
  • Locatie
  • Exposanten
  • Mediapartners
  • Contact
  • Historie
    • LabAnalyse 2022
    • LabAnalyse Week 2020
    • LabAnalyse 2019
      • Presentaties en programma 2019
      • Exposanten 2019
    • LabAnalyse 2017
      • Presentaties en programma 2017
      • Exposanten 2017
    • LabAnalyse 2015
      • Presentaties en programma 2015
        • Rondleidingen
          • Rondleiding Axis gebouw (118)
          • Rondleiding NIOO-KNAW
          • Rondleiding Radix gebouw (107)
          • Rondleiding RIKILT gebouw (123)
      • Exposanten 2015
    • LabAnalyse 2013
      • Presentaties en programma 2013
      • Exposanten 2013
  • Account
    • Login
  • Login
  • Zoeken

LabAnalyse

Trends en ontwikkelingen in analyse

Online microbiologische monitoring voor Milieu én Voeding

joep_appelsmicroLAN ontwikkelt online biomonitoring systemen voor de controle van de waterkwaliteit. De TOXcontrol, ALGcontrol en BACTcontrol worden gebruikt voor de bewaking van afval-, drink-, proces- en oppervlaktewater over de hele wereld. De nieuwe BACTcontrol is in staat om de enzymatische activiteit van E.coli bacteriën, coliforme bacteriën en totale activiteit in een uur met fluorescentie te analyseren. microLAN levert vooral aan drinkwater bedrijven maar de BACTcontrol wordt nu ook getest bij afvalwaterhergebruik toepassingen.  Ook zijn er mogelijkheden voor de BACTcontrol in de voedingsindustrie waar het systeem kan worden toegepast bij de controle van de waterkwaliteit in het reinigingsproces en het realiseren van een vroegtijdige waarschuwing voor mogelijke verontreiniging van de producten. Het gebruik van de BACTcontrol zou kunnen leiden tot een betere veiligheid van de milieu en voeding door het verkorten van de tijd van de controlemethoden.

Joep Appels, microLAN

Terug

Pagina’s

  • LabAnalyse Week 2020
  • Exposanten
  • Nieuws
  • Contact
  • Vereniging

Contact FHI

Brancheorganisatie Laboratorium Technologie
Telefoon: +31 (0)33 465 75 07
www.fhi.nl/laboratoriumtechnologie

Disclaimer

Privacy FHI

Cookies

Copyright © 2022 · Onderdeel van FHI ·