Specialist in decentrale automatiseringstechniek. 
Murrelektronik is een toonaangevende onderneming in het ontwikkelen en maken van decentrale automatiseringstechniek voor machines en installaties. We richten ons op vier kerngebieden: stroomvoorziening, interfaces, aansluitkabels en IO-systemen.

Zero cabinet – Optimaal decentraliseren. Wij verplaatsen componenten uit de schakelkast naar het industriële veld. Daardoor zijn onze installatieconcepten transparant, gebruiksvriendelijk en voordelig. Dat komt de concurrentiepositie van onze klanten ten goede en het is een belangrijke stap op de weg naar Industrie 4.0.

Uniek zijn onze innovatieve kwaliteitsproducten, ons uitgesproken oog voor de klant en de markt. Onze oplossingen maken uw machines en installaties beter. Wie inzet op Murrelektronik krijgt een betere marktpositie.

 

> Marktleider in aansluittechniek.
Onze kabels en connectoren zijn consequent stekkerbaar. Zo bespaar je kostbare installatietijd en maak je veilige, storingsvrije en betrouwbare verbindingen. Murrelektronik is marktleider in aansluittechniek, met een haast grenzeloze veelvoud aan kabeltypes, kleuren en aansluitbouwvormen.
Bekijk hier alle mogelijkheden >

 

 

> IO-Link.   
Zijn het jouw eerste stappen in digitalisering? Of wil je een universeel installatiesysteem of future-proof IIoT concept? Het Murrelektronik IO-Link systeem is dan altijd de beste keuze - flexibel en onafhankelijk. Een systeem speciaal gemaakt voor jou.
Klik hier voor meer productinformatie >>

 

 

 

> Murrelektronik's MVK Fusion-veldbusmodule biedt je de kans om modulaire processen te standaardiseren en maakt een een-modulestrategie mogelijk. 
De PROFINET/PROFIsafe-module brengt drie basisfuncties van installatietechnologie samen:
* Digitale standaard sensoren en actuatoren
* Digitale veiligheidssensoren en -actuatoren
* IO-Link

Deze combinatie is nieuw en innovatief. Dankzij dit systeem kunnen unieke en baanbrekende automatiseringsconcepten worden verwezenlijkt. Installatie wordt eenvoudiger en sneller.
Klik hier voor meer productinformatie >>

 

 > Vario-X - decentraal automatiseringsplatform zonder schakelkast.
Vario-X van Murrelektronik is het eerste automatiseringsplatform dat sensoren en actuatoren decentraal en zonder schakelkast naar het veld brengt. Het automatiseringsplatform is zeer flexibel, modulair en maakt fabrikantonafhankelijke integratie mogelijk. Hiermee biedt de Vario-X een oplossing voor de dringendste problemen in de automatisering:

➨ het tekort aan geschoolde arbeidskrachten
➨ toenemende digitalisering
➨ kortere ontwikkelingscycli
➨ duurzaamheid

Er is 75% minder bekabeling nodig en is 40% sneller geïnstalleerd dan standaard in de schakelkast. Geniaal in al zijn eenvoud. Modulair. Toekomstbestendig in ieder facet. Zo simpel is het.
Klik hier voor meer productinformatie >>

Contact

Takkebijsters 3 4817BL Breda
Naar de website
en_GBEnglish (UK)